Inženýr pro head-up displeje (PL4355)

Nabídka již není aktuální.


Požadavky:

VŠ vzdělání technický směr se zaměřením na matematicko fyzikální obory, mechatroniku, optiku. Vhodný je kandidát, který vystudoval některý z výše uvedených oborů a má zájem o jeho využití ve výrobní sféře. Potřeba bude komunikativní znalost angličtiny (nebo aspoň orientace v technické dokumentaci, schopnost číst manuály), technické myšlení, zájem o automatizační techniku. Všechno ostatní Vás naučí ve společnosti.

Popis:

Stanete se odborníkem na zařízení optické inspekce – budete komunikovat s vývojem, jak u nás tak i v zahraničí (Asie, Evropa), a pomáhat s úpravami designu či materiálu jednotlivých modelů tak, aby je stroj dokázal správně otestovat.
Budete komunikovat s dodavatelem inspekčního stroje SAR a řešit s ním implementaci nových modelů nebo změn ve stávajících modelech - vše je potřeba otestovat, zpracovat data a společně s programátory připravit stroj.
Budete zodpovědný za správný chod zařízení tedy i jeho odbornou údržbu.
Jako odborník přes inspekční zařízení se budete účastnit i zákaznických auditů, při kterých budete ukazovat, jak zařízení funguje.

Nabídka:

Dostanete šanci pracovat ve společnosti, která patří ke špičkám ve svém oboru i v oblasti automotive. Budete získávat cenné zkušenosti s nejmodernějšími technologiemi a systémy. Budete pracovat na nových projektech se skvělými kolegy, Vaše kariéra půjde nahoru. Nabízí se zde práce ve velmi čistém a klimatizovaném prostředí. Řada firemních benefitů je už jenom třešničkou na dortu. Tak neváhejte a posílejte životopisy.


informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Pardubice (okolí)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Typ práce:

Práce pro absolventy

Požadované vzdělání:

Vysokoškolské

Požadované jazyky:

Angličtina

Plat:

od 35 tisíc

Datum zadání:

12.10.2018

Podobné nabídky

Hledaní práce

Technik koordinace zakázek v zahraničí ADECCO spol. s r.o. | Pardubice

/* Not affection functionality */