Nabídka již není aktuální.


Vaše srdce bije pro obchod, ale nestihli jste ještě nasbírat roky pracovních zkušeností? Nevadí, nepotřebujeme CV plné fancy stáží z korporátů. Jestli vám dravost koluje v žilách, rádi z vás uděláme obchodní zvíře.

Zkusili jste obchodování po telefonu, ale nebaví vás dělat denně milion hovorů s obsahem jako přes kopírák? U nás mají obchodníci prostor hledat si vlastní cestu a najít svůj styl. Obchodování po telefonu bude vaší hlavní pracovní náplní a až budete znát náš produkt dokonale, budete mít možnost vyrazit obchodovat i do terénu. 

Pokud vás láká navazování dlouhodobého vztahu s partnery, nastavování spolupráce a vymýšlení obsahu akcí každému z nich na míru, pak jste tu správně. V našem obchodním týmu budete mít možnost obchodovat partnery ze všech segmentů. Je vám nejblíž gastro, služby, zážitky, cestování, či zboží a móda? U nás získáte vhled do všech kategorií a budete pomáhat rozvíjet nejrůznější druhy byznysů.

Záleží nám na budování trvalé spolupráce, jelikož právě taková nejlépe funguje nám i našim obchodním partnerům. Líbit se u nás tedy bude těm obchodníkům, kteří jsou draví a umí zaujmout, ale zároveň vidí i dlouhodobé cíle. Vidět výsledky své práce u nás ale můžete okamžitě.

Ptáte se, co k tomu tedy vlastně potřebujete? Je to prosté, milý Watsone!

Obchodní myšlení a cit pro rozpoznání příležitosti je základ. K tomu přidejte chuť neustále vítězit sám nad sebou a vidět každý den výsledky své práce (v číslech i spokojených partnerech). Nakonec pak schopnost kvalitní argumentace i empatie.

Za odměnu? Tým snů a neomezené bonusy!

Zbývá už jen dodat, co za to dostanete. Bez přehánění dream team – čtyři holky, čtyři kluci a jedno morče. Občas jsou sarkastičtí, někdy mají blbé vtipy, ale nikdy se s nimi nenudíte. Firemní kulturu, která sedne všem s otevřenou myslí plnou nápadů a poťouchlým smyslem pro humor. A jako třešničku motivační systém bez horního zastropování.

Tajemství inside sales týmu vám poodhalí vaši budoucí kolegové ve VIDEU.


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha (Pernerova 42)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Benefity:

Sleva na firemní produkty, Pitný režim, Multisport karta, Kultura,

Zařazeno v oborech:

Obchod
Obchodní zástupce

Požadované vzdělání:

Nezáleží

Plat:

od 20 tisíc

Datum zadání:

3.4.2018

Podobné nabídky

Hledaní práce

topProdejce v elektru - DATART (Anděl) HP TRONIC Zlín, spol. s r.o. | Praha 5

Nákupčí kosmetiky s aktivní AJ DERMOESTHETIC s.r.o. | Praha 5


/* Not affection functionality */