Hledáme copywritera s angličtinou na úrovni rodilého mluvčího

Nabídka již není aktuální.


Náplň práce: články, případové studie, popisy bytů a kategorií
Společnost: Flatio (www.flatio.com)
Náročnost: 10 hodin týdně
Pozice: externí copywriter
Jazyk: angličtina, úroveň C2

Pro start-up Flatio hledáme zkušeného anglicky píšícího copywritera na úrovni rodilého mluvčího. Náplní této práce je psaní článků, případových studií, popisků bytů a kategorií. To vše v perfektní angličtině.

Preferujeme dlouhodobou spolupráci. Jako externí copywriter navíc budete mít možnost pracovat odkudkoli na světě. Časová náročnost této pozice je zhruba 10 hodin týdně. Na základě domluvy může být množství práce v budoucnu vyšší.

Společnost Flatio se zabývá zprostředkováním střednědobých pronájmů již v šesti evropských městech. Na realitním trhu působí necelé dva roky a během své existence se jí podařilo úspěšně rozšířit z Prahy a Brna také do Vídně, Berlína, Bratislavy a Ostravy. A to rozhodně není všechno.

Chcete se stát anglickým copywriterem Flatio?

Napište na e-mail jan.belansky@flatio.cz a přiložte svoje CV. Reference jsou podmínkou, proto je nezapomeňte k e-mailu připojit. Navrhněte také cenu za NS (1800 znaků vč. mezer), kterou si v rámci této práce představujete. Pokud zvládáte i překlady, rozhodně se o tom zmiňte. Uveďte, o které jazyky se jedná, a navrhněte cenu za NS.

Těšíme se na Vás!


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Brno (Dominikánské náměstí 187/5)

Benefity:

Home office, Pružná pracovní doba,

Požadované vzdělání:

Nezáleží

Požadované jazyky:

Angličtina, Čeština

Plat:

od 15 tisíc

Datum zadání:

18.9.2017
/* Not affection functionality */