Hlavní kuchař pro rekreační středisko

Nabídka již není aktuální.


Agentura pohybující se na trhu dětské rekreace již více než 23 let hledá pro JARNÍ A LETNÍ SEZÓNU 2017 (duben – říjen) do svých rekreačních středisek na Moravě pracovité a kvalitní HLAVNÍ KUCHAŘE, kteří se nebojí práce, mají o ní opravdový zájem a jsou schopni odvést práci, za kterou se nebudou stydět. Pořádáme velké školy v přírodě a letní tábory (100 – 400 osob) a naším hlavním cílem je nabídnout klientům kvalitní a domácí stravu!

Požadujeme zkušenosti a praxi v daném oboru (především s velkokapacitním stravováním – závodní kuchyně, školní jídelny apod.), trestní bezúhonnost, pracovitost, spolehlivost, odpovědnost, opravdový zájem o práci a alespoň trošku kladný vztah k dětem :o). Upřednostníme zájemce, kteří mají chuť a čas pracovat celou sezónu nebo alespoň delší, ucelený časový úsek.

Nabízíme ubytování a stravu v areálu zdarma, plat dle dohody s možností odměn v případě spokojenosti klientů, poctivý a zodpovědný přístup ze strany vedení firmy. Možnost osobního růstu a práci v mladém dynamickém kolektivu.

 

 Chcete – li kvalitním jídlem vykouzlit našim klientům úsměv na tváři, zašlete nám prosím svůj životopis a fotografii na e-mailovou adresu: haul@haul.cz.  Prosíme o reakci pouze vážných zájemců! Budeme Vás v nejbližší době kontaktovat!

Těšíme se na spolupráci!


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Česká Republika (RS Palkovické Hůrky)

Požadované vzdělání:

Základní

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

2.5.2017

Podobné nabídky

Hledaní práce

doporučujemeKuchař KS Food s.r.o. | Louny


/* Not affection functionality */