Expert pro výběr dovolené

Nabídka již není aktuální.


Milý kolego,

 

Největší internetová cestovní agentura Invia hledá právě teď posily, které v tom budou lítat s námi.

 

Hledáme prodejce zájezdů, který míří vysoko a chce se hodně naučit. NEJEDNÁ SE O AKTIVNÍ PRODEJ. Je to skvělá startovní pozice v turismu, protože tě všechno naučíme a nepotřebuješ žádné předchozí zkušenosti z cestovního ruchu. I když k nám přijdeš nepopsaný jako čistý list papíru, do roka můžeš pilotovat svůj vlastní tým - možností k rozletu jsou tu mraky.

 

Nejedná se o aktivní prodej, to znamená, že nebudeš obvolávat náhodná čísla a nutit lidem zájezdy. Jednáme pouze s klienty, kteří o naše služby mají zájem a sami si poslali poptávku. Přesto ale prodej není pro každého - hledáme člověka, který je komunikativní a pracovitý - čas tady letí rychle a občas si připadáme jako na řízení letového provozu.

 

Musíš být odolný vůči stresu, rychle se rozhodovat a nesložit se při sebemenším náznaku potíží. Tvůj plat se bude přímo odvíjet od tvých úspěchů, takže můžeš sám ovlivnit, kolik ti přistane v kapse.

 

Nabízíme ti garantovanou vysokou fixní mzdu, motivační ohodnocení, v cestovním ruchu nadstandardní možnost výdělku, kariérní růst, po zaškolení možnost home office, praxi u jedničky na trhu a jeden z hlavních benefitů je, že můžeš v rámci infocest proletět celý svět jako mnozí naši kolegové.

 

Tak dej o sobě vědět. Nástup je ihned, tak se přidej na palubu!

 

Těšíme se na Tebe.

 

Tým Invia.cz


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Brno (Cejl 105/107)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Benefity:

Stravenky, Jazykové kurzy, Příspěvek na stravu, Finanční bonusy,

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

od 15 tisíc

Datum zadání:

9.11.2017
/* Not affection functionality */