Nabídka již není aktuální.


Hledáme nové kolegy na pozici dopravní technik a vedoucí dopravní technik. V současné době pracujeme na rozšíření oboru podnikání také o provádění dopravních průzkumů. Pracovní náplní je práce s nejmodernějšími přístroji ke sběru dat, zpracovávání a následně vyhodnocovaní získaných dat. K této práci patří i časté cestování.

Požadujeme:  znalost MS Office, znalost anglického jazyka na střední, řidičský průkaz typu B, středoškolské vzdělání v technickém oboru (VŠ – výhodou). Vhodné i pro absolventy.

Výhodou: základní orientace v problematice dopravních průzkumů a dopravního inženýrství, znalost PTV Vissim, znalost základních statistických postupů, zkušenosti s vedením týmu, zkušenosti s publikační činností, zkušenosti s GIS.

Nabízíme: Mzdu 25 000 - 32 000 Kč + odměny, 25 dní dovolené, stravenky, příspěvek na penzijní připojištění, zaplacení potřebných kurzů a školení, zvýhodněné tarify na mobilní telefony.

Více info na webu www.cimto.cz, nebo na tel. 776 189 936.


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Olbrachtova 1740 (Tišnov)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Benefity:

Notebook, Příspěvek na penzijní připojištění, Stravenky, Jazykové kurzy, Dovolená navíc, Mobilní telefon, Pružná pracovní doba,

Zařazeno v oborech:

Věda a výzkum
Matematik/Statistik

Požadované vzdělání:

Nezáleží

Požadované jazyky:

Angličtina

Plat:

25000 - 35000 Kč/měs.

Datum zadání:

15.10.2019
/* Not affection functionality */