Nabídka již není aktuální.


Přijmeme pracovníka/ci na pozici DISPEČER/KA úklidu ve vozovně DPMB v BRNĚ.

Koho hledáme?

Jste tak trochu „psycholog“ a umíte jednat s lidmi? S podřízenými, s kolegy a i se zákazníky? Pak hledáme právě vás! Hledáme člověka, který má dobré organizační a kombinační schopnosti, je psychicky odolný, zvládá dobře stresové situace a má zkušenosti na vedoucí pozici. Měl/a byste být min. vyučen/a a vlastnit ŘP. sk. B (aktivní řidič).

Co u nás budete dělat?

Budete pravou rukou provozního vedoucího na depech DPMB Brno. Převezmete zodpovědnost za BOZP, přesné dodržování pracovních postupů úklidových pracovníků, za zásobování materiálem a prostředky, jejich efektivní využití a správné skladování, budete provádět kontrolní činnost podřízených. Budete navrhovat a provádět personální změny, zpracovávat podklady pro mzdy, rozpisy služeb, hodnotit a motivovat své podřízené a plnit další úkoly stanovené provozním vedoucím.

Co Vám za to můžeme nabídnout?

    • Pracovní doba: Dle dohody.
    • Odměna: až 25.000,- Kč
    • Pracovněprávní vztah: HPP (40 - ti hod. úvazek)
    • Nástup: Dohodou.
    • Podmínka: Pracovní nasazení, spolehlivost, dobrý zdravotní stav.

Zájemci zašlete svůj Profesní životopis (s údaji týkajícími se způsobilosti k výkonu požadované práce) na níže uvedený e-mail.

Reakcí na tento inzerát uděluji souhlas firmě Clarima, s.r.o. (Fidem, s.r.o.), aby můj životopis (CV) a mé osobní údaje byly společností Clarima, s.r.o. (Fidem, s.r.o.) vedeny v databázi zájemců o zaměstnání z důvodu případného jednání o uzavření pracovněprávního vztahu a to maximálně po dobu jednoho roku od dnešního dne.

Kontakt: Bc. Luděk Dostál, e-mail: ludek.dostal@clarima.cz , mob. 724567846


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Brno

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

Středoškolské bez maturity

Plat:

od 15 tisíc

Datum zadání:

21.6.2018

Podobné nabídky

Hledaní práce

Vedoucí úklidu Slavkov u Brna 180,- Kč/hod. vhodné pro OZP/OZZ Českomoravská Bezpečnostní Agentura spol. s r.o. | Slavkov u Brna


/* Not affection functionality */