Bricks 4 Kidz hledá lektory pro dětské kurzy

Nabídka již není aktuální.


Bricks 4 Kidz hledá lektory pro dětské kurzy

Hráli jste si jako děti rádi s kostkami LEGO®? Nebo naopak vůbec a chtěli byste to zkusit, při tom si i vydělat pár korun a pracovat s dětmi? Do našich řad právě hledáme nové lektory / lektorky odpoledních kroužků, příměstských táborů, animátory na dětských oslavách a dalších aktivit. 

Tato brigáda zaujme budoucí, stávající i bývalé pedagogy, studenty/ -tky, maminky na mateřské dovolené a aktivní důchodce či kohokoliv jiného, kdo má pozitivní vztah k dětem, smysl pro humor a nadhled a umí být zodpovědný a spolehlivý. 

Naše kroužky začínají v říjnu a končí v červnu každého školního roku v časovém rozmezí odpoledne 13 - 16hod, přičemž jedna lekce trvá 55 min. Dle časových možností lze vést více kurzů v jednotlivém týdnu. 

Co obnáší tato brigáda? Vlastní vedení kurzu a kreativní zapojení do výuky! Každý lektor od nás obdrží veškerý pracovní materiál, který do lekcí přináší. 

Co děti vlastně na našich kroužcích čeká? Každá lekce je jedinečná - stavíme z kostek LEGO® pohyblivé modely na různá zajímavá témata, přičemž si děti osvojí znalosti z matematiky, přírodních věd, fyziky, atd... 

V případě Vašeho zájmu, prosím, pošlete Váš životopis s krátkým průvodním dopisem a s Vašimi časovými možnostmi na emailovou adresu [e-mail byl skryt]. Více informace najdete na www.bricks4kidz.cz/praha5/. V případě našeho zájmu se Vám ozveme zpět.

Na spolupráci se těší, 

Bricks 4 Kidz Praha 1, 2, 3, 5


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha 5 (Elišky Peškové 1)

Typ smluvního vztahu:

Práce na dohodu

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Požadované jazyky:

Čeština

Plat:

250 - 300 Kč/hod.

Datum zadání:

13.8.2019

Podobné nabídky

Hledaní práce

Ředitel/ka dětské skupiny/jeslí Family and Job z.s. | Praha 5

/* Not affection functionality */