BARISTA/KA v KOLÁČOVÉM KRÁLOVSTVÍ

Nabídka již není aktuální.


Do koláčového království hledám šikovné lidi, kteří umí a hlavně chtějí obsluhovat a komunikovat se zákazníky. Všeobecně je baví práce s lidmi a jsou komunikativní. Jsme rozvíjející se rodinný podnik, který hledá nového člena týmu na dlouhodobou spolupráci. Naší filozofií je poctivá ruční výroba všech našich výrobků a osobní přístup nejen k zákazníkovy. Obsluha baru a samotného prodeje není nijak složitá, proto uvítám i člověka bez zkušeností, kterého rád zaučím. Stačí jen chuť naučit se nové a být součástí Koláčového království.

Součástí běžného dne je komunikace se zákazníky formou přímého prodeje a příprava baristického sortimentu jako je káva na pákovém kávovaru (espresso a další druhy kávy, které z něho vycházejí), limonády, nealko koktejly atd. Příjímání objednávek a jejich další výdej zákazníkovy. Péče o celkový prodej a chod kavárny.

Jedná se o brigádu na DPP pondělí - pátek 2 - 3x do týdne na ranní a odpolední směny 7:30 - 14:00 | 14:00 - 19:30. Vhodné pro studenty, maminky po mateřské nebo aktivní důchodkyně. Práce na DPP od 19ti let. Při dlouhodobé spolupráci přechod z DPP na HPP. Prodejnu s kavárnou máme na Praze 4-Nuslích. Před kontaktováním doporučuji shlédnout www.kolacovekralovstvi.cz pro lepší představu toho, co vše pečeme a jaký sortiment nabízíme zákazníkovi.

Rádi bychom abyste:

To mysleli vážně

Měli zájem o dlouhodobou spolupráci

Odpracovali 2-4 směny v týdnu

Byli spolehlivý a dochvilní

Nebáli se pracovat

Uměli přijmout odpovědnost

Měli příjemné vystupování


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha (Táborská 583/28)

Požadované vzdělání:

Středoškolské bez maturity

Plat:

do 15 tisíc

Datum zadání:

23.1.2019

Podobné nabídky

Hledaní práce

topBarman/Barmanka ALLDIM s.r.o. | Praha 1

topvrátný - HPP - i pro OZP a OZZ PragueInvest s.r.o. | Praha 6


/* Not affection functionality */