AUTOMECHANIK - BMW, České Budějovice

Nabídka již není aktuální.

CHCETE SE STÁT SOUČÁSTÍ HVĚZDNÉHO TEAMU? POJĎTE PRACOVAT PRO AUTOMOBILOVOU IKONU, ZNAČKU BMW! AUTOMECHANIK - BMW, České Budějovice Vaše náplň práce Už od roku 2001 poskytuje společnost ACR auto, a.s. spolehlivé služby zákazníkům. Poskytují odborné poradenství těm, kteří kladou důraz na individuální požitek z jízdy. Díky nim se z řidičů BMW stávají nadšení příznivci této značky. Pojďte také pracovat se spolehlivou technikou špičkové úrovně! Českobudějovický výkonný tým Vás potřebuje na pozici Automechanik.

Náplní Vaší práce bude:

provádění diagnostiky, údržby a všech ostatních zakázkových prací v rámci oprav a udržování vozů BMW zpracování záručních případů podle interních předpisů kontroly a prohlídky podle právních předpisů dodržování technologických postupů přípravy oprav předepsaných výrobcem práce s nejmodernějšími informačními a komunikačními technologiemi zajištění údržby organizace pracovních úkolů a pečlivá dokumentace provedených prací udržování provozuschopnosti vybavení, plnění úkolů předepsanými směrnicemi zajištění pořádku a čistoty na pracovišti Váš profil SOU, vzdělání v oboru Odpovídající praxe v oboru min. 2 – 3 roky na pozici mechanik ŘP sk. B, aktivní řidič samostatnost a pečlivost zájem o technické novinky, ochota k dalšímu vzdělávání Naše nabídka

CO ZÍSKÁTE:

Jako partner BMW úzce spojený s regionem Vám ACR auto, a.s. nabízí stabilní pracovní místo s příjemnou atmosférou tradičního autosalonu.

Dále se můžete těšit na:

  • zaměstnání na HPP s velmi zajímavou finanční odměnou
  • příspěvek na stravování
  • pravidelnou pracovní dobu
  • práci v Českých Budějovicích, v příjemném a moderním prostředí
  • pravidelné školení a navyšování kvalifikace
  • účast na firemních akcích
  • práce s nejmodernějšími technologiemi
Referenční číslo: TRKCZ#21523.13 Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajù“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.

informace

Zadavatel:

Pracoviště:

České Budějovice

Typ smluvního vztahu:

Datum zadání:

15.1.2019
/* Not affection functionality */