Řidič/řidička - atraktivní brigáda se zajímavým výdělkem

Nabídka již není aktuální.


Zimní semestr se blíží a Vy si potřebujete přivydělat ?

Máte pravidelné příjmy, ale měsíční výdaje Vám to nepokryje ?

Rád/a řídíte auta?

Pak je tahle brigáda právě pro Vás!

 

Kdo se může stát naším řidičem? Hledáme brigádníky, kteří rádi řídí osobní automobil, chtějí si určovat své směny podle svých časových možnosti a mají základní orientaci po Praze.

Svou práci (přepravu osob) budete vykonávat v našich moderních automobilech, kde bude chytrý telefon, který je napojený na naše partnery. Každého nového kolegu rádi zaškolíme. Vaši zkušenější kolegové Vám určitě poradí nějaké tipy, jak vydělat dobré peníze.

Jezdit budete převážně po Praze. Své pracovní směny si dopředu sám online naplánujete z pohodlí domova (požadujeme 3 směny za týden nebo 2 za víkend), žádný dispečer Vám nebude přikazovat, kdy máš pracovat. Tím Vám zbude spousta času na Vaše aktivity. V případě, že by při Vaší směně došlo k něčemu neočekávanému, máte k dispozici rychlou a spolehlivou podporu naší SOS linky.

A co musíte mít pro tuhle fajn brigádu?

Váš minimální věk musí být 21 let, trestní rejstřík musí být čistý a v kartě řidiče nesmíte mít víc než 5 bodů nebo nějaký 7 bodový přestupek. Dále požadujeme základní angličtinu nebo jiný světový jazyk.

Pokud Vás náš inzerát zaujal, chcete jezdit po Praze a poznávat její zákoutí, určitě nám pošlete email se svým CV na níže uvedenou emailovou adresu.


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha

Typ smluvního vztahu:

Dohoda o provedení práce

Požadované jazyky:

Angličtina, Čeština

Plat:

110 - 140 Kč/hod.

Datum zadání:

18.9.2017

Podobné nabídky

Hledaní práce

doporučujemeŘidič / údržbař Domov pro osoby se zdravotním postižením Sulická | Praha 4


/* Not affection functionality */