Řidič nebo řidička - skvělá brigáda nejen na léto

Nabídka již není aktuální.


Prázdniny se blíží a Ty už hledáš nějakou příjemnou brigádu ?

Přemýšlíš, jestli přes léto zůstaneš v Praze ?

Rád/a řídíš auta?

Pak hledáme právě Tebe !

Jsme ryze česká společnost s vlastním vozovým parkem. Protože rychle rosteme, hledáme pro naše auta značky Škoda brigádníky na pozici řidiče/řidičky.

Kdo se může s námi spolupracovat? Hledáme brigádníky, kteří rádi řídí, chtějí si určovat své směny podle svých časových možnosti a mají základní orientaci po Praze.

Svou práci (přepravu osob) budeš dělat v našich automobilech s naším chytrým telefonem s mobilními aplikacemi, na které Tě budou Tvoji zákazníci kontaktovat. Každého nového kolegu samozřejmě důkladně zaškolíme. Tvoji zkušenější kolegové ti určitě poradí nějaké tipy, jak vydělat dobré peníze.

Jezdit budeš převážně po Praze. Své pracovní směny si dopředu sám online naplánuješ z pohodlí domova, můžeš si vybrat dopolední, odpolední nebo noční (chceme průměrně 2-3 směny za týden nebo 1-2 za víkend), žádný dispečer Ti nebude přikazovat, kdy máš pracovat. Tím Ti zbude spousta času na tvé aktivity. Máš stále k dispozici rychlou a spolehlivou podporu naší SOS linky v případě nouzové situace,

A co musíš mít pro tuhle fajn brigádu? Tvůj minimální věk musí být 21 let, trestní rejstřík musí být čistý a v kartě řidiče nesmíš mít víc než 5 bodů nebo nějaký 7 bodový přestupek. Základní angličtina nebo jiný světový jazyk jsou pro tuto práci výhodou.

Pokud máš zájem o tuto brigádu, napiš nám, jaké máš zkušenosti s řízením a my se Ti co nejdříve ozveme. 


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha (Vinohradská)

Typ smluvního vztahu:

Práce na ŽL, Dohoda o provedení práce

Požadované jazyky:

Čeština

Plat:

110 - 200 Kč/hod.

Datum zadání:

30.4.2018
/* Not affection functionality */