Rád/a pracuješ s dětmi a hledáš si brigádu?

Nabídka již není aktuální.


Ahoj,
myslíš si, že jsou zájmové kroužky pro děti důležité? Zpíváš, tancuješ, sportuješ, tvoříš, rád/a pracuješ s dětmi a chtěl/a bys jim předat něco z toho, co umíš? To je přesně cíl našich kroužků, čti dál a třeba Tě zaujmeme a za chvíli se osobně potkáme :)

Vedeme kroužky v mateřských školách (děti ve věku 2-7 let) po Praze a rádi bychom mezi nás přivítali nové kolegy. Klademe důraz na přátelský kolektiv, pravidelně organizujeme vystoupení dětí, snažíme se lektory motivovat a s hodinami pomáhat. 

Aktuálně hledáme lektory do školek:
Praha 8 (Bohnice)
úterý 16:00-16:45 gymnastika - 7-9 dětí na lekci, 230-270 Kč/lekce

Praha 9 (Újezd nad Lesy) - čas lze zvolit (mezi 15:00-17:00), 3-6 dětí na kroužku, plat dle počtu přihlášených dětí 150-190 Kč/lekce
pondělí - zpívánky
út/st/čt (den lze zvolit) - tanečky, jóga, tvořivé dílny

Praha 10 (Dolní Měcholupy) - všechny v čase 15:00-15:45, 3-7 dětí na kroužku, plat dle počtu přihlášených dětí 150-210 Kč/lekce
pondělí - logopedická prevence
úterý - malý muzikant
středa - angličtina pro nejmenší
čtvrtek - tanečky
pátek - tvořivé dílny

Úvaly u Prahy
středa - gymnastika v čase 16:00-16:45, 9-12 dětí na lekci, platí se doprava mimo MHD, 300-350 Kč/lekce


Není problém pokud máš omezené časové možnosti, můžeš být klidně student, maminka na mateřské nebo člověk pracující na HPP. Pokud Tě baví práce s dětmi a měl/a bys zájem o delší spolupráci v mladém kolektivu a máš alespoň jedno odpoledne v týdnu čas, budeme moc rádi, když se nám ozveš a určitě se domluvíme.

Požadujeme

Podmínkou je věk nad 19 let, zkušenosti s věkovou kategorií 2-7 let, FOTOGRAFIE a MOTIVAČNÍ DOPIS (proč bys chtěl/a vést tento kroužek a proč bychom měli vybrat Tebe). Pokud máš navíc pedagogické, zdravotnické školení (vzdělání), certifikát instruktora jógy, logopedický nebo montessori kurz, je to plus, ale není to podmínka :-)

Nabízíme

Nabízíme plat 150-350 Kč/lekce, malý počet dětí na lekci, možnost kdykoliv s čímkoliv poradit, manuály a pomůcky na výuku. Pohovory budou probíhat v lednu a kroužky začnou koncem ledna/začátkem února.
Těšíme se na Tebe! :)


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha

Typ smluvního vztahu:

Práce na ŽL, Dohoda o provedení práce

Požadované jazyky:

Angličtina, Čeština

Plat:

150 - 350 Kč/hod.

Datum zadání:

3.1.2018

Podobné nabídky

Hledaní práce

doporučujemeAsistent domácnosti a chráněného bydlení Domov pro osoby se zdravotním postižením Sulická | Praha 4


/* Not affection functionality */