Markeťák senior/junior

Nabídka již není aktuální.


Do online marketingové agentury hledáme nadšence do marketingu. Nepožadujeme dlouhé roky praxe, víc je pro nás tvé nadšení, zájem o marketing a ochota s námi pilně pracovat na marketingových strategiích pro klienty.

Jsme menší, ale šikovná online agentura OnlineSales.cz, která klientům pomáhá s online strategiemi pro jejich projekty. Pomůžeme jim zvýšit zisk, budovat brand, vydat knihu, vše co je potřeba.

 

Co budeš dělat?

Spolupracovat se senior markeťákem, se kterým vytvoříte nerozdělitelný tandem.

Účastnit se příprav marketingové strategie pro klienty.

Pomáhat zlepšovat (online) marketing klientů.

Starat se o klienty tak, abychom naplnili jejich očekávání. Vyrábíme jim webové stránky, zakládáme účty na sociálních sítích a nastavujeme reklamu a komunikaci. Posloucháme jejich potřeby, vytváříme efektivní marketingový mix, připravujeme strategie na míru. U všeho potřebujeme tvou pomocnou ruku.

Budeš hodně komunikovat se všemi členy týmu, analyzovat, vyhledávat, zkoušet nové věci. Rozhodně se nebudeš nudit.

 

Co bys měl/a umět?

ONLINE – Baví tě nové technologie a jsi často online? Máš dobrý rozhled o sociálních sítích, umíš něco z ecommerce, znáš rozdíl mezi UI a UX? Pak si píšeme obrovské plus.

MARKETING – máš ho prostě v krvi, i když jsi ho nevystudoval a nemáš roky praxe. I tak jsi náš člověk!

MARKETINGOVÁ STRATEGIE – uměl bys klientovi, který chce zvýšit třeba prodeje lístků na koncert,  navrhnout plán strategie, jak co nejrychleji lístky prodat? A zvládl bys k cestě k cíli udělat první kroky? Pak tě bereme!

ANALYTIKA – mrknout do Analytics a zjistit základní data o webové stránce tě můžeme naučit. Když s tím ale už přijdeš, máš bod proti ostatním kandidátům navíc ;-).

SELSKÝ ROZUM – máme rádi lidi uvažující jako obyčejní lidi J. Jsi to ty?                              

OČI STÁLE OTEVŘENÉ – přečetl sis nový článek ve Forbesu, zaujala tě technologická zajímavost na Mashable nebo jsi sledoval start rakety Falcon Heavy? Dokážeš myšlenku z běžného života promítnout do tvorby pro klienty? Pak k nám patříš J.

KREATIVITA – originální nápady se vždy hodí a tvojí kreativitě meze neklademe. Budeš-li přinášet do práce nové pohledy, nápady a kreativní vychytávky, už teď sis nás získal!

 

Čím nás ohromíš?

Když sám vyšvihneš strategii pro klienta.

Když budeš mít zkušenosti s uživatelským testováním.

Když budeš umět spravovat sociální sítě (pro firmy J).

Když budeš perfektně ovládat češtinu a třeba i jiný jazyk.

Když jsi borec na prezentace.

Když ovládáš analytiku.

Když píšeš svůj blog nebo vedeš nějaký zajímavý projekt.

 

Co nabízíme?

Práci přibližně na poloviční úvazek na DPP nebo IČO. Když si vzájemně sedneme, spolupráci můžeme rozšířit. Ideální pro freelancery nebo třeba maminky po rodičovské, které chtějí mírnější start do pracovního procesu.

Pracovat můžeš odkudkoliv, z chalupy, obýváku nebo kavárny. Sejdeme se, jen když tě budeme potřebovat „na place“, při schůzce s klientem nebo když se spolu prostě budeme chtít vidět.

Pohodový kolektiv.

Neustálý přísun klientů a práce.

Naučíš se hodně věcí, dostaneš se ke spoustě zajímavých a různorodých klientů a projektů. Získáš hodně zkušeností z marketingu, převážně toho online.

Každý tvůj nápad, myšlenka a kousek práce bude hned vidět v realizaci aktivit pro klienty. A ty tak uvidíš efekt a smysl své práce.

Zaujali jsme tě? Líbilo by se ti pracovat pro nás? Pak neváhej a ještě dnes pošli CV, odkaz na LinkedIn, svůj web, blog nebo případnou tvorbu.


informace

Zadavatel:

Fyzická osoba - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha

Typ smluvního vztahu:

Práce na ŽL, Dohoda o provedení práce

Zařazeno v oborech:

Ostatní
Ostatní brigády

Požadované jazyky:

Čeština

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

21.6.2018
/* Not affection functionality */