Lektor/ka gymnastiky v MŠ

Nabídka již není aktuální.


Ahoj všem lektorům!

Hledáme sportovně založeného člověka, co umí gymnastiku, ideálně i základy nějakého tance - děti se poprvé seznamují se sportem, hledáme proto nadšeného člověka, co s nimi bude dělat různá cvičení, hry.. tak, aby je to bavilo :-) Gymnastika probíhá každé úterý a středu v čase 16:00-16:45 (1.ve školce v Bohnicích, 2. ve školce v Úvalech), oba kroužky navštěvuje 8-12 šikovných holčiček. Dobrá dopravní dostupnost (do Úval se platí doprava mimo MHD), platové ohodnocení (250-350 Kč/lekce, dle počtu dětí) a moc příjemný kolektiv učitelek :-)

Náplň kroužku:

Cílem tohoto kroužku je naučit děti nejen základům sportovní přípravy, ale i píli, soustředění, ochoty překonávat překážky, brát sport jako zábavu, ochoty spolupracovat i nést vlastní zodpovědnost. Věnujeme se základním pohybům částí těla - změny poloh, správnému držení, zpevňování a uvolňování těla. S dětmi cvičíme rovnováhu, zkoušíme základy akrobatických cvičení, jednoduché baletní kroky a sestavy. Využíváme cviky na zpevnění středu těla, rotační cviky, trénink kolébky a následně kotoul, nácvik skoků, chůze po nakloněné rovině, chůze po kladině, cvičení s náčiním (bez hudby i s hudbou), hry s padákem a další.

Požadujeme

Podmínkou je věk nad 19 let, zkušenosti s věkovou kategorií 2-7 let, FOTOGRAFIE a MOTIVAČNÍ DOPIS (proč bys chtěl/a vést tento kroužek a proč bychom měli vybrat Tebe). Pokud máš navíc pedagogické, zdravotnické školení (vzdělání), certifikát instruktora jógy, logopedického cvičení nebo montessori kurz, je to velké plus :-)

Nabízíme

Nabízíme materiály pro výuku + odměnu za každou odučenou lekci 150 - 350 Kč dle počtu dětí.

Těšíme se na Tebe! :-)


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha

Typ smluvního vztahu:

Práce na ŽL, Dohoda o provedení práce

Zařazeno v oborech:

Ostatní
Lektor, trenér

Plat:

250 - 350 Kč/hod.

Datum zadání:

18.12.2017

Podobné nabídky

Hledaní práce

doporučujemeAsistent chráněného bydlení Murgašova Domov pro osoby se zdravotním postižením Sulická | Praha 4


/* Not affection functionality */