Hotelový ANIMÁTOR volného času - LÉTO 2021

Nabídka již není aktuální.


Prožij nejlepší léto svého života jako ANIMÁTOR!

Ani Ty se nemůžeš dočkat, kdy budeš moci znovu vycestovat za pořádnou letní brigádou? 

V AnimationPoint letos znova hledáme animační posily na letní sezónu 2021 ale také na dlouhodobou spolupráci.

Ve spolupráci s našimi partnery Ti nabízíme možnost vycestovat do zemí jako Řecko, Španělsko, Itálie, Malta, Egypt nebo Kypr. Pokud nechceš do zahraničí, máme pro Tebe pozice také v Česku, a to celoročně!

Jak si tě představujeme?

  • CIZÍ JAZYK. Mluvíš anglicky. Nemusí to být mega super ale hlavně se musíš chtít zlepšovat. Práce v zahraničí bez angličtiny - to prostě nejde. Pokud mluvíš dalším jazykem jako němčina, ruština nebo francouzština... máš obrovskoooou výhodu.
  • MÁŠ MINIMÁLNĚ 18. Jo, plnoletost v čase vycestování je základním předpokladem. Pokud máš 16 nebo 17, nevadí. Budeme tady také o rok nebo o dva. Klidně se nám ozvi, rádi s Tebou budeme v kontaktu. A co horní věková hranice? Ta není dána, ale nejstarší animátor, který pro nás pracoval měl 35. Zatím.
  • MÁŠ V LÉTĚ TROCHU VÍCE ČASU. Požadujeme od animátorů minimálně 3 měsíce. Ideálním animačním termínem je začátek června až konec září. Klidně je ale možnost pracovat také delší dobu. Pozic na 2 měsíce je fakt hodně málo, ale nějaké jsou. Zkus to!
  • VZTAH ALESPOŇ K NĚČEMU ANIMAČNÍMU. Děti, sport, fitness, tanec, hudba. To všechno mohou být oblasti práce animátora. Bylo by fajn, aby animátor měl vztah alespoň k něčemu.
  • CÍTÍŠ SE ANIMÁTOREM! Energičnost, komunikativnost, organizační schopnosti.. a tak bychom mohli pokračovat. Jednoduše hledáme animátory! :)

Co za to?

  • NEZAPOMENUTELNÉ LÉTO! Animátorství je bezva práce! Čeká Tě kopec zážitků, nový přátelé z celého světa, zlepšení jazyků ale především obrovské množství zkušeností.
  • PRÁCE V ZAHRANIČÍ. Řecko, Španělsko, Kypr a Itálie. To jsou hlavní destinace, kde pracují naši animátoři. Občas někdo vycestuje také na Maltu nebo do Egypta. Pokud se Ti nechce do zahraničí, pozice máme také v Česku.
  • PENÍZE. Animátor bez zkušeností dostane 500 € - 650 € v čistém za měsíc. Pokud máš zkušenosti je to určitě více. 
  • UBYTOVÁNÍ a STRAVOVÁNÍ. Nemusíš se o nic starat. Ubytování je zabezpečeno, počítej ale se spolubydlícím. A co strava? Většina hotelů dává animátorům možnost stravovat se přímo v hotelové restauraci. A to chceš!
  • LETENKA. Naši zahraniční partneři Ti letenku buďto kompletně uhradí nebo zaplatí příspěvek na její nákup. Ten se pohybuje v rozmezí 150 € - 200 € v závislosti od destinace.
  • POJIŠTĚNÍ. Hrazené máš také sociální a zdravotní pojištění.
  • 1 DEN VOLNA. To nezní špatně, že ne? Představ si, že si v destinaci 4 měsíce. To stihneš cca 16 - 18 dní volna. Procestuješ ostrov, spoznáš nové pláže, zažiješ boat party. Možností, jak si užít day off je hodně. A bude to stát za to!
  • ANIMATIONPOINT RODINA. Spolupráce s námi není jen tak. Staneš se našim animátorem a otevřou se Ti dveře do světa animace! Prací v zahraničí to jen začíná! Animační párty, příležitosti také v českých hotelech, eventy s animátory jako dětské oslavy, Mikuláš nebo firemní akce; školy v přírodě - možností je mnoho! Nejlepší animátoři se také aktivně podílejí na výběru a zaškolení nováčků.

Chceš se přihlásit?

Pecka! Pokud se v animátorství fakt vidíš, nejlepší možností je vyplnit náš rychlý registrační formulář na webu AnimationPoint.

Ještě než se přihlásíš Ti doporučujeme se proklikat přes náš web a to především na stránku “O práci animátora”. Nebo klidně dej do Googlu “Co dělá animátor volného času”. Máme také (snad) hezký Facebook, InstagramYouTube a nahráváme také animační podcasty, které najdeš například na Spotify.

Jak probíhá výběr animátorů?

1. Registrace přijímáme až do léta, čím dřív ji ale pošleš, tím větší máš šanci.

2. Všechny kandidáty budeme telefonicky kontaktovat. Ulož si proto číslo 774 998 963 nebo 605 953 776 Zavolá Ti nejspíš Viktor, bude mluvit slovensky a bude Ti tykat. Jsme přece animátoři :)

3. Pokud bude první telefonát OK, dostaneš pozvánku na jeden z našich výběrových castingů.

4. Castingy budou před létem 2021 probíhat trocha jinak ve srovnání s předešlými sezónami. Chystáme online castingy, pokud to ale situace dovolí, budou snad osobní pohovory nebo malé castingy v Praze, Brně a Bratislavě.

5. V případě úspěchu Ti už nic nestojí v cestě za nezapomenutelnou letní sezónou 2021! 

6. Před vycestováním doporučujeme absolvovat také naše víkendové školení animátorů. Vycestovat bez školení je tak trocha sebevražda. Komplet info nejen o školení najdeš na webu AnimationPoint.

Tak co, jdeš do toho s AnimationPoint?

Těšíme se na Tebe!


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Evropa (Cíglerova 1092/36)

Typ smluvního vztahu:

Jiné

Benefity:

Sleva na firemní produkty,

Požadované jazyky:

Angličtina

Plat:

500 - 900 EUR/měs.

Datum zadání:

26.2.2021
/* Not affection functionality */