Hostelový recepční

Nabídka již není aktuální.


Miluješ cestování, hostelovou atmosféru, ale Brno se stalo tvojí aktuální destinací číslo jedna? To je přesně důvod, proč se ucházet o brigádu právě v našem hostelu!

Nový člen našeho recepčního týmu by měl umět velmi dobře anglicky a vyznat se v Brně. Dále pak splňovat vlastnosti jako pečlivost, samostatnost a příjemné vystupování. Určitě se nejedná o nudnou práci, kde prosedíš celou směnu za počítačem. Právě naopak!

Do náplně práce recepčního patří především osobní, písemná či telefonická komunikace s hosty a to především cizinci. Skvělé je, že si tak můžeš procvičovat a pořád zlepšovat svoji angličtinu. Dále má recepční na starost rezervační systém, vedení počítačové agendy a prostě celkově péči o celý hostel a spokojenost hostů.

Tato nabídka je vhodná především pro studenty VŠ, kteří hledají flexibilní brigádu v mladém kolektivu, kde se potkají s mnoha zajímavými lidmi, nebudou se zbytečně stresovat a samozřejmě si také přivydělají peníze.

Hledáme recepčního pro dlouhodobou spolupráci. Práce probíhá na směny, dopolední a odpolední, nabízíme 3 - 4 směny týdně. U nás máme otevřeno i o víkendu, svátcích a prázdninách. Nástup leden 2018.


informace

Zadavatel:

Fyzická osoba - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Brno (Dominikánská 11)

Typ smluvního vztahu:

Dohoda o provedení práce

Benefity:

Home office, Finanční bonusy, Pružná pracovní doba,

Požadované jazyky:

Angličtina, Čeština

Plat:

85 Kč/hod.

Datum zadání:

13.12.2017

Podobné nabídky

Hledaní práce

Číšník/Servírka Martin Chalabala | Brno


/* Not affection functionality */