Brigáda pro STUDENTY STAVAŘE i dlouhodobě - 100,-Kč/hod

Nabídka již není aktuální.


Nastartuj svoji kariéru ve špičkové stavební firmě zaměřené na vývoj a pokládku průmyslových podlah. Ukaž nám, že umíš využít to, co tě ve škole naučili, doučit se co nevíš, a získej díky svému zápalu a přístupu dlouhodobou brigádu v naší firmě. A po studiu ti rádi nabídneme pracovní pozici v obchodně technickém týmu, nebo pozici stavbyvedoucího.

Co je náplní brigády?

    • První týdny budou kombinací PLACENÝCH (100,-Kč/hod) technických školení v kanceláři a praktických školení přímo na stavbách.
    • Nejdříve Vám vysvětlíme skladbu průmyslové podlahy, její druhy a praktické využití a následně si prohlédnete na stavbách, jak se podlaha dělá a jaké technické problémy musíme vyřešit, aby podlaha v daném provozu vydržela co nejdéle.
    • Pravidelným výstupem bude prezentace na zadané téma, kterou zpracuješ, doplníš fotografiemi ze stavby a odprezentuješ.
    • Spolu pak každou prezentaci projdeme, případné chyby opravíme a vysvětlíme.
    • Pokud uvidíme, že máš opravdu zájem a nechodíš si jen pro peníze, dostaneš se do týmu, který pracuje na projektech pro největší průmyslové firmy v České republice.
    • Od prvního dne se ti bude věnovat kolega, který tebe i ostatní provede jak teoretickou, tak praktickou částí stáže. Zodpoví ti jakoukoliv otázku a bude ti věnovat veškerý svůj čas.
    • Budeš mít otevřené dveře k technickému manažerovi, který ti zodpoví každou tvoji otázku týkající se stavebních materiálů.
    • Dostaneš odměnu 100,- Kč za každou odpracovanou hodinu i za hodiny strávené školením.
    • Domluvíme se na době nástupu tak, aby to vyhovovalo oběma stranám, ideálně poslední týden v červnu.
    • Občas grilujeme, i tam jsi srdečně zván.
    • Získáš komplexní znalosti týkající se skladby a druhů podlah, včetně podkladů, napojení a důležitých detailů, které ti ve škole ani u konkurence nikdo nedá – jsme špička v oboru a naše postupy a zkušenosti, získané léty praxe, nikdo nezná.
    • Pokud si vzájemně sedneme a najdeš při studiu každý týden dva dny čas, rádi se s tebou dohodneme na dlouhodobé brigádě a následně na pracovním poměru. Polovina současných zaměstnanců přesně takhle začínala.

Další informace týkající se brigády

Další náplní brigády je práce v týmu, který řeší podlahy pro nejlepší firmy v České republice. Pokud budete pokračovat, naučíte se zpracovat kalkulace zábavnou formou, pochopit návaznosti při stavbě - které prožijete prakticky na stavbě, a o to lépe Vám to půjde. Uvidíte, co je u nás náplní práce stavbyvedoucího a co je náplní obchodníka. Chceme Vám ukázat možnost uplatnění po studiu a ukázat Vám, jak zajímavá a různorodá naše práce je. Třeba i Vás jednou budou zdravit šéfové největších průmyslových firem a děkovat Vám za to, co jste pro ně udělali…


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Brno (Olomoucká 1181/89)

Plat:

100 Kč/hod.

Datum zadání:

25.5.2018

Podobné nabídky

Hledaní práce

/* Not affection functionality */