Brigáda - Asistent / ka obchodu ČIANEWS

brigáda ČESKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA,s.r.o.

Nabídka již není aktuální.


Obohaťte náš tým, hledáme studenty VŠ ke spolupráci formou DPP do obchodního oddělení na pozici Assistant. Přistupujeme s respektem k Vašim nárazovým studijním povinnostem.

Náplní práce je oslovování současných a budoucích klientů, s nabídkou ekonomických zpravodajských přehledů (komunikace probíhá emailovou a telefonickou formou), administrativa spojená se zaváděním nových přehledů a péčí o naše stávající klienty. Nejedná se o tele-marketing, ani práci v call-centru. Získáte cenné dovednosti a zkušenosti v obchodní komunikaci, ve vyhledávání dat o firmách, drobných analýzách, velmi dobrou orientaci v ekonomickém prostředí a byznysu ČR.

Očekáváme schopnost komunikace po telefonu a e-mailu, vstřícné a milé vystupování, schopnost samostatně uvažovat a nebát se nových výzev. Znalost ekonomie a aktuální ekonomické situace výhodou.
ČIANEWS působí na trhu od roku 1997 a vizí společnosti je prostřednictvím zpravodajství pomáhat růstu byznysu svým čtenářům, zjednodušit čtenářům orientaci na trhu a to vše zprostředkovat elektronickou formou. Schopný tým redaktorů i obchodníků pomáhá tuto vizi naplňovat.

Na trh přinášíme zpravodajství obsahující Informace důležité pro podnikání, náš čtenář získá dokonalý přehled o dění v jeho oboru, je krok před konkurencí.

Staňte se součástí našeho týmu, CV zasílejte na personalniobchod@cianews.cz.


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha (Klimentská 1746/52)

Typ smluvního vztahu:

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

17.1.2018

Podobné nabídky

Hledaní práce

Pracovník zpracovatelského centra SONIDO Investment s.r.o. | Praha

Recepční fitness centra FIT > FAT s.r.o. | Praha 4

Greenlight Expert v kanceláři Uberu - HPP, 38148Kč/měsíc Uber Czech Republic Technology s.r.o. | Praha 8


/* Not affection functionality */