Animátor léto 2022

Nabídka již není aktuální.


Prožij nejlepší léto svého života jako ANIMÁTOR!
Ani ty se nemůžeš dočkat, kdy budeš moci znovu vycestovat za pořádnou letní brigádou?

V AnimationPoint letos opět hledáme animační posily na letní sezónu 2022, ale také dlouhodobou spolupráci. 

Ve spolupráci s našimi partnery Ti nabízíme možnost vycestovat do zemí jako Řecko, Španělsko, Itálie, Bulharsko, Turecko, Tunisko, Egypt nebo Kypr. Pokud nechceš do zahraničí, máme pro Tebe pozice také v Česku, a to celoročně!


Co za to?

    • NEZAPOMENUTELNÉ LÉTO 2022! Animátorství je bezva práce! Čeká Tě hodně zážitků, noví přátelé z celého světa, zlepšení jazyků, ale především obrovské množství zkušeností.
    • PRÁCE V ZAHRANIČÍ. V rámci Evropy Řecko, Španělsko nebo Bulharsko. Možná Tě ale lákají vzdálenější destinace jako Turecko, Egypt nebo Tunisko? Pokud nemůžeš nebo nechceš do zahraničí, pozice máme také v Česku.
    • PENÍZE. Animátor bez zkušeností dostane 500 € - 650 € v čistém. Pokud máš zkušenosti, je to určitě více. Zdá se ti to málo? Počkej...
    • UBYTOVÁNÍ a STRAVOVÁNÍ. Nemusíš se o nic starat. Ubytování je zabezpečeno, počítej ale se spolubydlícím. A co strava? Většina hotelů dává animátorům možnost stravovat se přímo v hotelové restauraci. A to chceš!
    • LETENKA. Je také hrazená! Cestovní náklady tě tak vůbec nemusí trápit. Dopravíme tě až před hotel.
    • POJIŠTĚNÍ. V závislosti na našem partnerovi máš hrazené buď sociální a zdravotní pojištění, nebo cestovní zdravotní pojištění.
    • 1 DEN VOLNA. To nezní špatně, že ne? Představ si, že jsi v destinaci 4 měsíce. To stihneš cca 16 - 18 dní volna. Procestuješ ostrov, poznáš nové pláže, zažiješ boat party. Možností, jak si užít day off je hodně. A bude to stát za to!
  • ANIMATIONPOINT RODINA. Spolupráce s námi není jen tak. Staneš se naším animátorem a otevřou se Ti dveře do světa animace! Prací v zahraničí to jen začíná! Animační párty, příležitosti také v českých hotelech, eventy s animátory, jako dětské oslavy, Mikuláš nebo firemní akce; školy v přírodě - možností je mnoho! Nejlepší animátoři se také aktivně podílejí na výběru a zaškolení nováčků.



Jak si Tě představujeme?

    • CIZÍ JAZYK. Mluvíš anglicky. Nemusí to být mega super, ale hlavně se musíš chtít zlepšovat. Práce v zahraničí bez angličtiny - to prostě nejde. Pokud mluvíš dalším jazykem jako němčina, ruština nebo francouzština, máš obrovskoooou výhodu.
    • MÁŠ MINIMÁLNĚ 18. Jo, plnoletost je základním předpokladem. Pokud máš 16 nebo 17, nevadí. Budeme tady také za rok nebo za dva. Klidně se nám ozvi, rádi s tebou budeme v kontaktu. A co horní věková hranice? Ta není dána, ale nejstarší animátor, který pro nás pracoval měl 35. 
    • MÁŠ V LÉTĚ TROCHU VÍCE ČASU. Požadujeme od animátorů minimálně 2 měsíce. Ideálním animačním termínem je začátek června až konec září. Klidně je ale možnost pracovat také delší dobu. Ve zkratce platí, čím delší je Tvoje časová dostupnost, tím máš více šancí k vycestování.
    • VZTAH ALESPOŇ K NĚČEMU ANIMAČNÍMU. Děti, sport, fitness, tanec, hudba. To všechno mohou být oblasti práce animátora. Bylo by fajn, aby animátor měl vztah alespoň k něčemu.
    • CÍTÍŠ SE ANIMÁTOREM! Energičnost, komunikativnost, organizační schopnosti.. a tak bychom mohli pokračovat. Jednoduše hledáme animátory! :)

Chceš se přihlásit?

Pecka! Pokud se v animátorství fakt vidíš, nejlepší možností je vyplnit rychlý registrační formulář na webu AnimationPoint. 

Ještě než se přihlásíš, tak ti doporučujeme se proklikat přes náš web a to především na stránku “O práci animátora”. Nebo klidně dej do Googlu “Co dělá animátor volného času”. Máme také (snad) hezký Facebook, Instagram nebo YouTube… A jo, nahráváme také animační podcasty, které najdeš například na Spotify. Tam všude najdeš mraky informací o animátorství a AnimationPoint

Jak probíhá výběr animátorů?

    • Registrace přijímáme až do léta. Čím dřív ji pošleš, tím větší máš šanci.
    • Všechny kandidáty budeme telefonicky kontaktovat. Ulož si proto číslo 774 998 963 nebo 605 953 776 Zavolá Ti Markét, Evča, nebo Viktor a budou Ti tykat. Jsme přece animátoři :)
    • Pokud bude první telefonát OK, dostaneš pozvánku na jeden z našich výběrových castingů.
    • Castingy budou před létem 2022 probíhat trochu jinak ve srovnání s předešlými sezónami. Chystáme online castingy, pokud to ale situace dovolí, budou snad menší castingy v Praze, Brně a Bratislavě.
    • V případě úspěchu Ti už nic nestojí v cestě za nezapomenutelnou letní sezónou 2022! 
  1. Před vycestováním je nutné absolvovat také naše víkendové školení animátorů. Vycestovat bez školení je tak trochu sebevražda. Komplet info nejen o školení najdeš na webu AnimationPoint. Absolvování školení je Tvůj jediný náklad.

    Tak co, jdeš do toho s AnimationPoint?

Těšíme se na Tebe!


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

zahraničí

Typ smluvního vztahu:

Požadované jazyky:

Angličtina

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

19.1.2022
/* Not affection functionality */