Vývojář (senior) pro herní weby

Mladá fronta a.s.
Výběrové řízení
Platové ohodnocení
Benefity
Pracovní prostředí

Nabídka již není aktuální.


On-line tým Mf je takový vývojový startup uvnitř velké firmy. Vymýšlíme nové projekty, kterým společně dáváme život anebo předěláváme ty, které podle nás mají potenciál. Aktuálně rozšiřujeme naše řady o několik dalších kolegů. Přidej se k nám! Do naší brněnské kanceláře hledáme šikovného vývojáře, který společně se svým týmem bude vyvíjet herní weby a podílet se tak na rozvoji našeho herního potfolia.

Co by tě mohlo zajímat:

Aktuálně používáme PHP 5.6 (připravujeme se na na PHP 7), Nette, Zend, MySQL, Nginx, Redis, Memcache, Elastic Search, Git, GitLab a komunikujeme přes Slack. Tvoje práce bude hlavně na herních webech, ale budeš taky podporou pro zájmové weby jako jsou např. finance.cz. Staneš se součástí přátelského kolektivu a pohodové atmosféry. Záleží nám na tom, aby se celý tým vzdělával, proto budeme rádi, když budeš pomáhat ostatním kolegům a posouvat je dále.

Budeme rádi, když budeš:

umět PHP a OOP. znát alespoň základy MySQL schopen se rychle zorientovat v problému a vyřešit jeho příčinu přistupovat ke své práci zodpovědně vědět něco o webové bezpečnosti mít zkušenosti s verzovacím systémem a linuxovým prostředím

Co za to nabízíme?

Dáme ti prostor se realizovat a přicházet s vlastními způsoby řešení. Bohatě se ti odměníme, jenom potřebujeme znát tvé kvality. Možnost výběru pracovní smlouvy - HPP/IČO. Spoustu dalších výhod a moc dobrou kávu :) Nastoupit můžeš hned, ale na kvalitního člověka rádi počkáme. Tak pokud zrovna hledáš práci nebo novou příležitost ozvi se nám!

informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Brno

Zařazeno v oborech:

IT / Vývoj softwaru
Programátor

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

11.10.2016

Podobné nabídky

Hledaní práce

Referent hotovosti a cenin Česká pošta, s.p. | Brno

/* Not affection functionality */