Vedoucí zákaznické kvality s AJ (Třebíčsko)

NOVÝ START, personální agentura s.r.o.

Nabídka již není aktuální.


Vystudovali jste SŠ/VŠ ideálně strojírenského směru a domluvíte se anglicky? Jste znalí požadavků normy ISO/TS 16949 a nástrojů kvality FMEA, Ishikawa, 8D? Vedli jste kolektiv lidí? Máte analytické myšlení a proaktivní přístup?

JAKÁ JE NÁPLŇ PRÁCE?

Řešení kvalitativních problémů ve výrobě Navrhování a koordinace nápravných opatření Metodické vedení pracovníků výroby v oblasti systému kvality, školení pracovníků v rámci organizace Vyhledávání, zavádění a aplikace nových metod pro zlepšení kvality Koordinace nápravných opatření Zajišťování Q-požadavků zákazníka, zapracování do kvality vyráběných produktů

CO VÁM NABÍZÍ FIRMA?

Zajímavá práce pro zavedenou stabilní mezinárodní společnost v regionu Každodenní využití znalosti cizích jazyků – možnost prohlobení znalostí a v rámci firemních prostředků možnost studia dalších cizích jazyků Podpora firemních školení a dalšího vzdělávání – možnosti odborného i kariérního růstu Práce v mladém kolektivu Široký repertoár benefitů zaměstnavatele – 2 týdny dovolené navíc, 13. a 14. plat, kvartální a cílové odměny a mnoho dalších finančních i nefinančních výhod Flexibilní pracovní doba – po zapracování možnost částečné práce i z domova Dotované závodní stravování Pravidelné autobusové spojení z/do Třebíče a okolí Mzdové ohodnocení: dle zkušeností a znalostí, možný mzdový růst Pokud Vás nabídka zaujala, tak nám neváhejte zaslat svůj aktuální životopis přes tlačítko "odpovědět" nebo na e-mail [e-mail byl skryt], ať si můžeme domluvit schůzku a probrat vaše možnosti.

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Třebíč (Třebíčsko)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

19.1.2017
/* Not affection functionality */