Vedoucí lisovny plastů

Nabídka již není aktuální.


Profil společnosti:

Pro našeho klienta, významnou společnost OMNIAPRO, s.r.o., hledáme kandidáty/ky na pozici Vedoucí provozu lisovny plastů. Klient je středně velkou výrobní firmou vyrábějící produkty pro automobilový a strojírenský průmysl, se špičkovým technologickým vybavením působící v regionu Orlickoústecko.

Náplň práce:

Vedoucí lisovny plastů je zodpovědný za koordinaci a řízení provozu lisovny plastů, identifikace problémů ve výrobním procesu a odstraňování jejich příčiny, navrhování nápravných opatření, optimalizace výrobních procesů, náběhy nových zakázek do sériové výroby, motivuje a podněcuje odborný rozvoj podřízených pracovníků, stanovuje cíle a předkládá je ke schválení vedení firmy, zodpovídá za ekonomické výsledky provozu. K denním činnostem patří zejména vedení podřízených na lisovně, operativní řešení problémů, každodenní komunikace s oddělením kvality a technology, organizace výroby, analýzy a pravidelný reporting.

Požadujeme:

Vzdělání: min. ÚSO s maturitou v oboru Praxe min. 5 let v oboru Komunikativní znalost angličtiny výhodou ŘP sk. B, uživatelská znalost práce na PC (Microsoft Office, zejm. tabulky, grafy). Orientace v technické dokumentaci Vysoké pracovní nasazení, praktické myšlení, samostatnost, odolnost vůči stresu, organizační schopnosti, zodpovědnost za svěřené úkoly, zkušenosti s vedením podřízených, efektivní a systematické řízení včetně týmové spolupráce. Preferujeme uchazeče z blízkého okolí (dojezd do 50 km). Místo výkonu práce: Lanškroun.

Nabízíme:

Motivační finanční ohodnocení, práci v dynamicky se rozvíjející firmě, možnost dalšího vzdělávání, benefity adekvátní k pozici. Rozvoj, stabilitu a jistotu, moderní pracovní prostředí, práci s nejnovějšími technologiemi. Místo práce: Pardubický kraj, Orlickoústecko Termín nástupu: dohodou Pokud máte zájem zúčastnit se výběrového řízení na tuto pozici, zašlete nám, prosím, strukturovaný životopis (nejlépe e-mailem [e-mail byl skryt], do předmětu zprávy: „Vaše jméno“_vedoucí lisovny). Následně Vám bude zaslána žádost o vyjádření souhlasu se zpracováním osobních údajů.

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Pardubický kraj, Královéhradecký kraj

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

29.7.2014
/* Not affection functionality */