Technolog junior s AJ (Třebíčsko)

NOVÝ START, personální agentura s.r.o.

Nabídka již není aktuální.


Vystudovali jste VŠ technického směru nebo máte alespoň SŠ technického směru s praxí v oboru výrobní technologie? Domluvíte se anglicky? Jste flexibilní a komunikativní typ s organizačními schopnosti? Velkou výhodou jsou znalosti výrobních procesů.

JAKÁ JE NÁPLŇ PRÁCE?

Administrativní podpora na oddělení technického plánování Měření výkonu procesů Částečná komunikace s dodavateli Podpora sériového technologa

CO VÁM NABÍZÍ FIRMA?

Zajímavá práce pro zavedenou stabilní mezinárodní společnost v regionu Každodenní využití znalosti cizích jazyků + možnost prohlobení znalostí Možnosti odborného i kariérního růstu Práce v mladém kolektivu Široký repertoár benefitů zaměstnavatele – 6 týdnů dovolené, 13., 14. a 15. plat, kvartální a cílové odměny Flexibilní pracovní doba Dotované závodní stravování Pravidelné autobusové spojení z/do Třebíče a okolí Mzdové ohodnocení: dle zkušeností a znalostí, možný mzdový růst Pokud Vás nabídka zaujala, tak nám neváhejte zaslat svůj aktuální životopis, ať si můžeme domluvit schůzku a probrat vaše možnosti.

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Třebíč (Třebíčsko)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Typ práce:

Práce pro absolventy

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

8.2.2017
/* Not affection functionality */