Technik - vedoucí střediska realizace a údržby zahradních a parkových ploch

Nabídka již není aktuální.


Profil společnosti:

Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je zahradnická společnost HORTISCENTRUM s.r.o. s dlouholetou tradicí. Více informací o společnosti naleznete na stránkách www.hortis.net

Náplň práce:

Řízení střediska realizací a údržby zeleně – příprava a oceňování zakázek, jejich kompletní realizace, řízení a koordinace skupiny pracovníků, odborný dohled, komunikace se zákazníky atd.

Požadujeme:

Výhradně aktivního a doposud úspěšného člověka s pozitivním životním postojem, pro kterého je zahradnictví posláním, nikoli jen prostředkem k obživě. Znalosti na úrovni VŠ zahradnického nebo příbuzného směru, znalost práce s PC na uživatelské úrovni, ŘP skupiny B, znalost AJ nebo NJ na komunikační úrovni. Vitalitu, časovou flexibilitu, samostatnost a chuť do práce. Praxe v oboru výhodou!

Nabízíme:

Náročnou, ale tvůrčí práci s možností seberealizace, pohodový a výkonný pracovní kolektiv, práci u firmy s dobrým jménem na trhu, se zázemím, špičkovým technickým vybavením, možnost dalšího zvyšování kvalifikace a dobré platové ohodnocení na základě dosažených výsledků. Místo práce: Židlochovice Termín nástupu: únor-březen 2017 nebo dle dohody V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte! Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu: [e-mail byl skryt] Platnost inzerátu končí 18. 2. 2017. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Jihomoravský kraj

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Zařazeno v oborech:

Služby
Zahradní architekt, Zahradník

Požadované vzdělání:

Vysokoškolské

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

18.1.2017
/* Not affection functionality */