Správce reklam a inzertních ploch

Mladá fronta a.s.
Výběrové řízení
Platové ohodnocení
Benefity
Pracovní prostředí

Nabídka již není aktuální.


Máš rád / ráda čísla a baví tě svět on-line reklamy? Nebojíš se tabulek a máš vždy pořádek v papírech? Do naší on-line divize hledáme pro dlouhodobou spolupráci šikovného kolegu nebo kolegyni na pomoc se správou reklam a inzertních ploch.

Co tě u nás čeká?

Stane se z tebe spojka mezi obchodním a produktovým týmem, výrobou a redakcí. Budeš zadávat a zpracovávat inzerci v reklamních systémech AdVantage a BB. Občas se spojíš s klientem a upřesníš si zadání. Práce se službami Sklik a Google AdSense. Budeš zpracovávat statistiky a kompletovat podklady od našich obchodníků v interním systému a Google Analytics. Svou práci si vždy otestuješ - vše co nasadíš, si pečlivě zkontroluješ.

Kdo je pro nás ideální kandidát/ka?

Má alespoň SŠ vzdělání – absolventi s praxí jsou vítáni. Má povědomí o tom jak funguje on-line reklama a jaké jsou reklamní formáty. Znalost služeb Sklik, Google AdSence a Google Analytics je velkou výhodou. Dokáže si poradit se zpracováním tabulek v Excelu nebo vytvořit pěkný dokument ve Wordu. Pokud už někdy pracoval/la s reklamními systémy AdVantage a BB budeme rádi. Zvládne se rychle rozhodnout, má výborné organizační schopnosti a nenechá se rozhodit. Občas je zkrátka potřeba zvládat více věcí najednou :) A hlavně – má a používá selský rozum! Myslíš, že jsi to ty? Tak čti dále.

Kromě dlouhodobé spolupráce pro tebe máme:

Velmi dobré platové ohodnocení. Příjemné pracovní prostředí a kolektiv jsou samozřejmostí. Dáme ti volnost – chceme, aby se z tebe stala samostatná jednotka, která má přehled ve všem co se týká on-line reklam. Staneš se specialistou na správu a tvorbu on-line reklam. Firemní benefity. Neváhej a napiš nám. Budeme se těšit!

informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha (Mezi vodami 1952/9)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Typ práce:

Práce pro absolventy

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

24.10.2016
/* Not affection functionality */