Specialisté lakování a chromování

Nabídka již není aktuální.


Máte zkušenosti z oblasti lakování/chromování? Rádi byste využili svých znalostí při zajímavé a zodpovědné práci pro nadnárodní společnost? Jste schopen/a komunikovat i v anglickém jazyce? Pak Vám nabízíme atraktivní kariérní příležitost! Hledáme odborníky z lakoven a chromoven – technology, specialisty, pracovníky kvality a laboratoří a další, kteří chtějí zúročit své dosavadní pracovní zkušenosti a získat možnost dále se rozvíjet. Unikátní pracovní příležitosti po celé Moravě.

Lokalita:

celá Morava

Požadujeme:

SŠ -technická, chemická, či příbuzné obory - výhodou min. 2 roky praxe na oddělení lakování/chromování ve výrobní společnosti orientace v povrchových úpravách plastu výhodou proaktivní přístup flexibilitu ochotu učit se nové věci

Nabízíme:

dlouhodobou aktivní spolupráci, která Vám umožní kariérní růst dle Vašich požadavků neustálý přehled z aktuálního dění na trhu práce aktivní vyhledávání pracovních příležitostí snížení rizika dlouhodobé nezaměstnanost Pokud chtete plně využít pracovních možností a rozvíjet svou kariéru, staňte se i Vy dalším z našich spokojených klientů. Stačí pouze zaslat Vaše strukturované CV a vyčkat, až Vás budeme kontaktovat. Těšíme se na Vaše reakce!

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

celá Morava

Typ smluvního vztahu:

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

22.10.2014
/* Not affection functionality */