Specialista správy budov

NOVÝ START, personální agentura s.r.o.

Nabídka již není aktuální.


Máte min. středoškolské vzdělání ideálně ve stavebním oboru? Jste technický typ s obchodním myšlením? Orientujete se ve výkresové dokumentaci? Rádi komunikujete s klienty/dodavateli a nevadí vám částečná administrativa?

JAKÁ JE NÁPLŇ PRÁCE?

Správa majetku a budov – údržba nemovitostí; finanční, administrativní a technická správa Komunikace s klienty, řešení požadavků Příprava smluv s dodavateli služeb Správa požadavků obchodních partnerů Evidence úkolů technické správy nemovitostí Součinnost při zpracování ročních plánů Administrativní činnost

CO VÁM NABÍZÍ FIRMA?

Být součástí rostoucí firmy s možností platového a kariérního růstu Pružná pracovní doba Velmi zajímavé a motivující mzdové ohodnocení Služební notebook, mobilní telefon 5 týdnů dovolené Příjemné a moderní pracovní prostředí plné výzev Pokud Vás nabídka zaujala, tak nám neváhejte zaslat svůj aktuální životopis, ať si můžeme domluvit schůzku a probrat Vaše možnosti. Máme v repertoáru spoustu pracovních nabídek z této i dalších společností, tak se pojďme pobavit, jaká práce by Vás nejvíce oslovila.

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Želetava

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

4.1.2017
/* Not affection functionality */