Specialista finančního controllingu

Nabídka již není aktuální.


Informace o pracovním místě

Brigáda je vedena formou stáže. Cílem stáže je získání odborných znalostí a praktických zkušeností v oblasti finančního controllingu ve firmě.

RÁMEC VYKONÁVANÝCH ČINNOSTÍ:
a) Zjišťování výnosů a analýzy zaměřené na výnosy a produkty / segmenty, zjišťování nákladů a analýzy nákladů a nákladové efektivnosti - vyhodnocování vývoje, zjišťování oprávněnosti nákladů a zajišťování maximální efektivnosti všech činností.
b) Analytická činnost s využitím odchylkových analýz, analýz marže / krycího příspěvku a analýz ziskovosti, a to až na úroveň jednotlivých středisek.
c) Provádění operativních změn kalkulací podle vývoje materiálních, personálních nákladů apod., promítání cenových změn do výrobků, služeb.
d) Komunikace s ostatními odděleními ve společnosti – získávání vstupů pro analýzy, spolupráce na větších úkolech, příp. projektech, předávání výstupů, spolupráce s finančním a účetním oddělením.
e) Systémová podpora prodejního plánování s pomocí trendových křivek, plánování dle reprezentantů apod.
f) Příprava podkladů pro rozpočet, vypracovávání rozpočtu a odhadů prodejních, režijních a dalších nákladů, sestavování rozpočtu společnosti a jednotlivých projektů.
g) Kontrola překročení rozpočtů, analýzy typu skutečnost versus plán, a to jak operativní, tak i alikvotní část fondu pracovní doby.
h) Tvorba propočtů očekávání (forecasting); prezentace pravidelných prodejních a provozních změn plánu.

Požadujeme

Stáž je určena studentům posledních ročníků středních škol s maturitou, vyšších odborných a vysokých škol a to v oborech ekonomie, administrativa, finančnictví a obchod.

Nabízíme

Nabízíme získání praktických zkušeností ve finanční oblasti firmy pod vedením zkušeného mentora.1


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Ostrava (Teslova 1125)

Typ smluvního vztahu:

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

16.3.2017

Podobné nabídky

Hledaní práce

Účetní ManpowerGroup s.r.o. | Ostrava

/* Not affection functionality */