Samostatná/-ý účetní (ifrs)

Nabídka již není aktuální.


Máte praxi v účetnictví a IFRS, které byste chtěl/a uplatnit v úspěšné nadnárodní společnosti? Pak se přihlaste do právě vypsaného výběrového řízení a přidejte se k nám!

Na co se můžete těšit:

sestavování měsíčních a ročních finančních výkazů dle IFRS a CAS, sběr a kontrola účetních reportů jednotlivých dceřiných společností, podílení se na tvorbě měsíčních a ročních konsolidovaných výkazů, spolupráci s auditory a daňovými poradci při zpracování odpovídajících agend, komunikaci s finančními a IT týmy v rámci všech zemí skupiny.

Požadujeme:

VŠ vzdělání ekonomického směru, praxi v oblasti účetnictví a IFRS, znalost podnikové ekonomiky a účetnictví, příp. daňové problematiky, zkušenosti s prací v MS Office – především MS Excel, znalost AJ, analytické schopnosti.

Pokud zahájíme spolupráci, získáte:

praxi ve stabilní společnosti, které se na finančním trhu dlouhodobě daří, příjemné pracovní prostředí a vstřícný kolektiv, zajímavé finanční ohodnocení + bonusy ovlivnitelné vlastními výkony, notebook, mobilní telefon k dispozici, nefinanční benefity jako stravenky, 1 týden dovolené navíc, možnost práce z domova, 3 dny placeného zdravotního volna, dárky při výročích, pití hrazené společností, společné akce pro zaměstnance, a další Místo, kde bude kancelář s Vaším pracovním místem: Pardubice / Praha (dle Vašeho bydliště)

Od kdy Vás rádi přivítáme:

ihned, případně dle domluvy Pokud Tě tato nabídka zaujala, zašli nám svůj životopis a průvodní motivační dopis a přidej se k nám! Každý, kdo vyhovuje profilu pozice, má šanci u nás ve výběrovém řízení uspět! Do svého e-mailu dále zkopíruj níže uvedené prohlášení, bez něj Tě bohužel nebudeme moci zařadit do výběrového řízení.

PROHLÁŠENÍ:

Odesláním životopisu potvrzuji, že údaje, které jsem poskytl/la jsou pravdivé a současně souhlasím, aby PROFI CREDIT Czech, a.s., zpracovávala mnou poskytnuté údaje obsažené v CV v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“ ve znění pozdějších předpisů pro účely v rozsahu potřebném pro uskutečnění výběrového řízení, a to až do odvolání písemnou formou. PROFI CREDIT Czech, a.s. prohlašuje, že osobní údaje obsažené v životopise použije pouze k uskutečnění výběrového řízení a nebude tyto údaje předávat třetím osobám bez předešlého souhlasu uchazeče. Potvrzuji, že jsem byl/a seznámen/a se svými právy v souvislosti s přístupem k informacím a jejich ochraně podle §12 a §21 zákona č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů.

POUČENÍ:

Udělený souhlas můžete kdykoli odvolat dopisem, emailem na níže uvedených kontaktech. Ochrana Vašich osobních údajů je dána zákonem č. 101/2000 Sb.

informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha / Pardubice

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

Vysokoškolské

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

12.12.2016
/* Not affection functionality */