Regionální vedoucí prodeje

Nabídka již není aktuální.


Profil společnosti:

Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je společnost Hagleitner Hygiene Česko, s.r.o.. Jméno Hagleitner představuje inovativní hygienu. Zaujímáme vedoucí pozici na trhu v Rakousku a jsme úspěšní v přímém prodeji ve střední a východní Evropě. Bližší informace o společnosti naleznete na stránkách www.hagleitner.com

Náplň práce:

Aktivní získávání nových zákazníků, Key Account Management, vytváření a rozšiřování vztahů se zákazníky, posilování naší značky na trhu, vedení, motivace a školení zaměstnanců v oblasti odpovědnosti.

Požadujeme:

Dlouhodobou profesní orientaci, ideální zkušenosti v gastronomii či hotelovém prostředí. Podmínkou je znalost německého jazyka. Zkušenost s vedením v prodeji, spolehlivost, odolnost, získávání dovedností, vášeň pro prodej a služby zákazníkovi, odhodlání a pozitivní přístup k zákazníkům.

Nabízíme:

Standardní pracovní poměr v úspěšné mezinárodní společnosti, zajímavou pracovní pozici, servis a kvalitu dobré značky, zajímavý prodejní úkol, inovativní značkové výrobky, všestranné možnosti vzdělávání, výkonnostně orientované odměňování, zajímavé pracovní příležitosti. Místo práce: Praha a okolí Termín nástupu: ihned V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte! Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu: [e-mail byl skryt] Platnost inzerátu končí 4. 5. 2016. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Středočeský kraj, Praha (Praha a okolí)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

4.4.2016
/* Not affection functionality */