Referent obchodního oddělení

Nabídka již není aktuální.


Profil společnosti:

Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je Eurobalneo s.r.o. – společnost se zabývá návrhy a výstavbou wellness areálů v České republice i v zahraničí. Více informací na www.eurobalneo.cz

Náplň práce:

Příprava smluv a podkladů pro obchodní jednání, zpracování zakázek a návrh rozpočtu, komunikace se zákazníky společnosti, analýza dat.

Požadujeme:

Minimálně SŠ vzdělání, zkušenosti na obdobné pozici, znalost anglického/německého jazyka výhodou, uživatelská znalost MS Office (Word, Excel, PowerPoint), dobré komunikační schopnosti, spolehlivost, zodpovědnost, řidičský průkaz sk. B.

Nabízíme:

Práce na HPP, zázemí prosperující společnosti působící po celé ČR, možnost rozvoje a profesního růstu, mobilní telefon, notebook. Místo práce: Praha - Uhříněves Termín nástupu: ihned V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte! Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu: [e-mail byl skryt]. Platnost inzerátu končí 24. 3. 2017. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Praha

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Zařazeno v oborech:

Administrativní práce
Referent/ka

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

21.2.2017

Podobné nabídky

Hledaní práce

topRecepční s angličtinou WAKENHAT s.r.o. | Praha


/* Not affection functionality */