Nabídka již není aktuální.


Hledáš pracovní příležitost v kolektivu, ve kterém se dá mluvit nejen o práci a zároveň se budeš do práce těšit, protože každodenní činnosti budou zajímavé, různorodé a v případě potřeby se budeš mít s kým poradit? Pak si přečti bližší podrobnosti k obsazované pozici a dej nám vědět svůj zájem!

Náplň práce:

zodpovědnost za kompletní zajištění náboru - inzerce volných pracovních míst, selekce životopisů, plánování a realizace pohovorů aktivní komunikace s uchazeči účast na dalších HR procesech (adaptace, motivace)

Požadujeme:

SŠ vzdělání 1 rok praxe na obdobné pozici vysoká míra samostatnosti organizační schopnosti znalost MS Office řidičský průkaz sk. B

Nabízíme:

5 týdnu dovolené 3 dny v roce Sick Days stravenky v hodnotě 90,- Kč notebook mobilní telefon pitný režim hrazený zaměstnavatelem, ad.

Nástup:

IHNED (popř. dle dohody)

Místo pracoviště:

Praha Pokud Tě výše uvedené informace oslovily, zašli nám svůj životopis, případně průvodní motivační dopis na níže uvedené kontakty a přidej se k nám! Každý, kdo vyhovuje profilu obsazované pozice, má šanci u nás ve výběrovém řízení uspět!

informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

16.1.2017
/* Not affection functionality */