Prodavač - zástupce vedoucího specializované prodejny

Nabídka již není aktuální.


Profil společnosti:

Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je obchodní společnost FULGUR BATTMAN, spol. s r.o. – prodej baterií, nabíječek, výroba bateriových sestav.

Náplň práce:

Prodej zboží na úzce specializované prodejně baterií, akumulátorů, nabíječek a zdrojů. Repase akumulátorů a výroba sestav na spec. zařízení. V případě nepřítomnosti zástup vedoucího prodejny. Hmotná zodpovědnost.

Požadujeme:

Technické vzdělání (min. SOU), nejlépe elektro, zručnost, samostatnost, komunikativnost, loajálnost, aktivní přístup k práci. Znalost práce na PC podmínkou. Praxe v obchodní činnosti výhodou. Rejstřík trestů bez záznamu.

Nabízíme:

Pracoviště Praha - Žižkov, pracovní doba: Po-Pá, zázemí stabilní společnosti, stravenky, 5 týdnů dovolené. Místo práce: Praha Termín nástupu: ihned V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte! Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu: [e-mail byl skryt] Platnost inzerátu končí 25. 6. 2015. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Praha

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

SOU/výuční list

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

25.5.2015

Podobné nabídky

Hledaní práce

topZástupce vedoucího prodejny Agentura Salvia, s.r.o. | Praha

topAsistent/ka prodeje GATE Praha Galerie Harfa Hoffmann Czech Republic, spol. s r.o. | Praha


/* Not affection functionality */