Práce v KFC na Praze 1 - možnost výběru restaurace

AmRest s.r.o.
Výběrové řízení
Platové ohodnocení
Benefity
Pracovní prostředí

Nabídka již není aktuální.


Hledáte zaručenou jistotu zaměstnání? Možnost nadstandardních bonusů a plánování svých směn? Hledáte jistotu práce se smlouvou a zárukou výplaty v 9. den měsíce? Rádi pracujete v kolektivu? Pak hledáme právě VÁS.

Aktuálně jsou volné pozice v těchto provozovnách:

KFC Blaník - Václavské náměstí KFC Národní Třída - kousek od Národního Divadla KFC Kaprova - metro Staroměstská - nedaleko Karlova mostu KFC Na Poříčí - u metra Florenc KFC Palladium - přímo v obchodním centru na Náměstí Republiky Sami si můžete vybrat restauraci, kterou máte nejblíže svému bydlišti. Všechny naše restaurace jsou přímo u metra, či tramvají. Co od Vás očekáváme zaměření na zákazníka. pozitivní energii. chuť učit se novým věcem. spolehlivost a zodpovědný přístup

Co Vám nabízíme:

příjemnou atmosféru v mladém kolektivu. možnost kariérního rozvoje. pravidelné navyšování vaší mzdy. bonusy, příplatky za víkendy a noční hodiny. příspěvek na stravování. flexibilitu při psaní směn. možnost také nočních směn Napište si, ve které restauraci byste rádi pracovali a my si vás pozveme na pohovor. Aktuálně volné pozice jsou - pokladní - kuchař a pozice, kde se připravují naše výborné sendviče.

informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha 1 (Národní 25)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

SOU/výuční list

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

26.10.2016
/* Not affection functionality */