Nabídka již není aktuální

Jsme mladá komunikační agentura PYXIS.MEDIA působící v celé Evropě, nejen České republice. Do kreativního týmu hledáme kolegu na pozici PR Account Managera.

K práci u nás potřebuješ:

Minimálně 3letou zkušenost v oblasti PR, ať už na straně agentury nebo klientské v oblasti lifestyle, FMCG. Vedení projektů v oblasti PR od A ~ Z, od nastavení strategie, kontroly průběhu až po evaluaci. Vlastní mediální kontakty (online, offline, influencers). Být samostatný, zodpovědný, proaktivní, stratég, variabilní v komunikaci, mít osvojené time-management techniky a logicky uvažovat, eskalovat problém. Excelentní komunikační schopnosti – a to jak umět zpracovat informaci, tak si j i vyžádat. Mít výbornou znalost MS Office - Word, PowerPoint, Excel. Velkou výhodou jsou zkušenosti práce s Trello, Base Camp, Slack, metodiky agilního vedení týmu. Zkušenosti s vedením kampaní na sociálních sítí velikou výhodou. Být k dispozici v Praze - pro schůzky s klienty, médii a týmem. Mít angličtinu na business mluvené i psané úrovni, další jazyky jako NJ, FR, RU velikou výhodou. Cit pro grafický design, fashion, beauty, hi-tech sféru.

Co Tě u nás čeká?

Dennodenní komunikace napříč celým “reálným i virtuálním” týmem. Kompletní vedení PR kampaní - od nastavení, přes zajištění až po vyhodnocení. Schůzky s klienty od zjištění briefu, po přípravu strategie a její prezentace klientovi. Media Relations – schůzky s novináři, media lobbying. Exekutivní část zaobírající media monitoring, reporty a další potřebnou agendu v komunikačních systémech. Agilní metodika vedení týmu, 1x za dva týdny Grooming Session přes Skype s týmem v Evropě.

Co Ti nabízíme:

Spolupráce s kolegy napříč Evropou v mladé a stále rostoucí komunikační agentuře PYXIS.MEDIA Externí spolupráce – pracuješ odkudkoli – kdykoli, důležité je plnit stanovený deadline a dokázat synchronizovat svůj čas s důležitými “online” týmovými schůzkami. Práce na IČ. Finanční ohodnocení na základě zkušeností s možnými provizemi. Protože hledáme silného člověka, který je orientován na cíl, má dávku kreativity a ví, kam míří, součástí výběrového řízení je zaslání nejen CV ale i osobní prezentace – překvap nás. Těšíme se, že se nám „ukážeš“, zašleš linky na Tvé sociální sítě (LinkedIn, Instargram, Twitter, Pinterest, apod.), přidáš ukázky online i offline mediálních výstupů, včetně několika jmen médií a novinářů, které znáš a jiné zajímavosti, které si myslíš, že musíme o Tobě určitě vědět. ☺ Budeme kontaktovat pouze kandidáty, kteří zašlou veškeré požadované materiály a budou splňovat veškeré požadavky.

informace

Pracoviště:

Praha

Typ smluvního vztahu:

Práce na živnostenský list

Datum zadání:

30.1.2017
/* Not affection functionality */