Plánovač sériové výroby

Nabídka již není aktuální.


Profil společnosti:

Pro našeho klienta hledáme kandidáty/ky na pozici Plánovač sériové výroby. Klient je středně velkou výrobní firmou vyrábějící produkty pro automobilový a strojírenský průmysl, se špičkovým technologickým vybavením. Region Orlickoústecko. Podrobnější informace naleznete na stránkách www.omniapro.cz

Náplň práce:

Úkolem plánovače výroby je zajistit vhodné a plynulé uspořádání zakázek pro sériovou produkci. Vykonává práce dle pokynů nadřízeného související s plánováním výroby. Vytváří týdenní plány dle požadavků logistiky v IS firmy, je zodpovědný za včasné přeplánovávání zakázek dle požadavků logistiky a za včasné zaplánování požadavků zkoušek dle obdržených podkladů. Komunikuje a spolupracuje s logistikou, výrobou a žadateli o zaplánování zkoušení. Aktivně naplňuje systém 5S. Podílí se na odhalování chyb v technologických postupech z pohledu plánování, navrhuje řešení pro odstranění přetížení strojů, podílí se na trvalém zlepšování procesů.

Požadujeme:

Základní požadavky:

  • Min ÚSO, technický směr výhodou
  • znalost práce na PC
  • praxe v oboru min. 1 rok, zkušenosti v automotive a v plánování výroby velkou výhodou
  • řidičské oprávnění sk. B
  • znalost AJ/NJ – úroveň středně pokročilá
  • výborné organizační a komunikační schopnosti
  • znalost problematiky 5S výhodou
Uvítáme: vyrovnanou osobnost, vysoké pracovní nasazení, technické myšlení, pečlivost, rozhodnost, odolnost vůči stresu. Preferujeme uchazeče z blízkého okolí, dojezd 50 km do Lanškrouna.

Nabízíme:

Motivační finanční ohodnocení, práci v dynamicky se rozvíjející firmě, možnost dalšího vzdělávání, benefity adekvátní k pozici. Rozvoj, stabilitu a jistotu, moderní pracovní prostředí, práci s nejnovějšími technologiemi. Místo práce: Pardubický kraj, Orlickoústecko Termín nástupu: Dohodou Pokud máte zájem zúčastnit se výběrového řízení na tuto pozici, zašlete nám, prosím, strukturovaný životopis (nejlépe e-mailem [e-mail byl skryt], do předmětu zprávy: „Vaše jméno“_plánovač). Následně Vám bude zaslána žádost o vyjádření souhlasu se zpracováním osobních údajů.

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Pardubický kraj

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

22.9.2014
/* Not affection functionality */