Personální ředitel/-ka s AJ (Třebíčsko)

NOVÝ START, personální agentura s.r.o.

Nabídka již není aktuální.


Máte VŠ vzdělání – ideálně v oblasti HR/managementu/ekonomie/psychologie a min. 5 let praxe? Domluvíte se anglicky? Nutností jsou zkušenosti s řízením HR po strategické a taktické stránce a schopnost efektivně komunikovat na všech úrovních. Znalost práva v českém prostředí a mezinárodní zkušenosti v oblasti HR velkou výhodou.

JAKÁ JE NÁPLŇ PRÁCE?

Plánování a řízení personální činnosti Tvorba HR strategie Odpovědnost za zajištění personálních kapacit pro výrobní závod Účast na náborovém procesu manažerských pozic Zajištění správnosti právních a smluvních záležitostí s ohledem na pracovní právo Vedení diskusí s pracovníky a manažery v souvislosti s organizačními a kázeňskými otázkami Poradenství v oblasti personálních instrukcí a směrnic Odpovědnost za koncept spolupráce se středními školami a univerzitami a HR marketingu Podpora manažerského týmu při plánování personálu Odpovědnost za implementaci HR instrukcí a pravidel (mzdových, pracovních, benefitních, atd.) Implementace a koordinace lokálních i korporátních HR projektů v rámci oblasti odpovědnosti Účast na navrhování a implementaci školících a rozvojových programů HR činnosti v souladu s příslušným pracovním právem

CO VÁM NABÍZÍ FIRMA?

Velmi zajímavá práce pro zavedenou stabilní mezinárodní společnost v regionu Každodenní využití znalosti cizích jazyků – možnost prohlobení znalostí a v rámci firemních prostředků možnost studia dalších cizích jazyků Podpora firemních školení a dalšího vzdělávání – možnosti odborného i kariérního růstu Práce v mladém kolektivu Široký repertoár benefitů zaměstnavatele – 2 týdny dovolené navíc, 13., 14. a 15. plat, kvartální a cílové odměny a mnoho dalších finančních i nefinančních výhod Flexibilní pracovní doba Dotované závodní stravování Firemní školka v Třebíči Pravidelné autobusové spojení z/do Třebíče a okolí Mzdové ohodnocení: dle zkušeností a znalostí, možný mzdový růst Pokud vás nabídka zaujala, tak nám neváhejte zaslat svůj aktuální životopis, ať si můžeme domluvit schůzku a probrat vaše možnosti. Máme v repertoáru spoustu pracovních nabídek z této i dalších společností, tak se pojďme pobavit, jaká práce by vás nejvíce oslovila.

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Třebíč (Třebíčsko)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

Vysokoškolské

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

9.1.2017
/* Not affection functionality */