Nabídka již není aktuální

Nabídka již není aktuální

Pečovatel/ka k seniorům - Bebensee v Německu

Hledáme osobu na pozici:

Pečovatelka k starší osobě, Bebensee – od 28.2. na 2 měsíce

Pacientka – 80 let, bydlí sama v domě. Je inkontinentní a trpí demencí. Nebudí se v noci, nemá problémy se zrakem, sluchem a řečí. Pohybuje se za pomocí rolátoru, je v prvním invalidním stupni. Jde především o pomoc v domácnosti.

Pečovatelka má k dispozici vlastní pokoj s TV.

Čistá měsíční mzda je: 230 € čistého/týden.

Požadujeme:

  • komunikativní znalost němčiny
  • zkušenost s péčí o seniory

K odpovědi na inzerát prosím doložte text:

„V souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů ze dne 29. srpna 1997 souhlasím se zpracováním mých osobních údajů Společností MEDIPE s.r.o. se sídlem ve Wroclawi, ulice Gajowicka 195, DIČ 8971770377 IČO 0000378175 a jinými Společnostmi kapitalově spojenými v oblasti poskytovaných služeb – pro marketingové a náborové účely (nejen pro aktuální nábor, ale také pro příští náborové procesy).
Zároveň v souladu se Zákonem ze dne 18. července 2002 o poskytování služeb elektronickou cestou souhlasím se zasláním obchodních sdělení týkajících se služeb poskytovaných společností MEDIPE s.r.o. a jinými Společnostmi kapitalově spojenými elektronickou cestou.
Prohlašuji, že jsem byl/a informován/a, že správcem osobních údajů je MEDIPE s.r.o., a že údaje budou uschovány a zpracovávány na základě mého souhlasu v sídle správce, nebo jiného subjektu zpracovávajícího údaje na jeho žádost a že zpřístupnění osobních údajů je dobrovolné, mám právo přístupu k osobním údajům a právo na jejich opravu a odstranění.”
Lokalita: Německo
Zařazeno v oborech: Zdravotnictví a sociální péče
Pečovatelské služby
Datum zadání: 28.1.2015
/* Not affection functionality */