Operátor výroby: nastartujte kariéru u špičkového výrobce automobilů!

Nabídka již není aktuální.


Hledáte stabilní práci s dobrým mzdovým ohodnocením a pracovními podmínkami? Pracujte u těch nejlepších! Český automobilový průmysl nabízí širokou nabídku práce na různých pozicích. Využijte možnosti být u zrodu nejnovějších modelů aut, které jsou zárukou kvality. V nové práci je budete mít přímo na dosah. Každý den budete součástí nejmodernějších výrobních procesů. A tím se přece nemůže chlubit každý!

ATRAKTIVNÍ A STABILNÍ VÝDĚLEK:

Proč se tuto práci vyplatí získat? Především si tu budete moct opravdu velmi dobře vydělat a vaší mzdu budeme později i navyšovat. Zvýšení výdělku bude záviset jen a jen na vaší šikovnosti. Celkově tu můžete získat plat až 27 400 CZK!

RŮZNÉ BONUSY A PŘÍPLATKY:

Ke mzdě budete moct získat množství příplatků, díky kterým svůj plat velmi lehko navýšíte. Máme pro vás například bonus za osobní ohodnocení, všechno závisí na vaší šikovnosti. Samozřejmostí jsou příplatky za noční směny, vícesměnový režim, práci přes víkendy anebo přesčasy. A to zdaleka není všechno! Je jen na vás a vaší snaze, kolik si vyděláte. V případě, že hledáte práci jako pár, je tato pracovní nabídka pro vás ta pravá. Zabezpečte si svojí práci ještě dnes a pracujte se svojí polovičkou.

PŘÍSPĚVKY, DÍKY KTERÝM UŠETŘÍTE:

Skvělé je i to, že ačkoliv budete mít výborný výdělek, na spoustu věcí vám přispějeme. Díky tomu nebudete muset utrácet nad rámec a zůstane vám víc. Ubytování a dopravu do práce vím zabezpečíme my v naší režii. Díky tomu se nebudete muset bát o střechu nad hlavou. Se vším podstatným vám pomůžeme. Stačí jen přijít!

Kontaktujte nás:

Tel.č. 232 232 555


informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Česká Republika

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Typ práce:

Práce pro absolventy

Zařazeno v oborech:

Automobilový průmysl
Opravář

Požadované vzdělání:

Základní

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

7.3.2017

Podobné nabídky

Hledaní práce

topLakýrník - náborový příspěvek 100 000 Kč (m/ž) Randstad HR Solutions s.r.o. | Česká Třebová


/* Not affection functionality */