OPERÁTOR CALL CENTRA – JUNIOR – AŽ 35.000,-Kč/měs.

Nabídka již není aktuální.


Kdo jsme?

Jsme ryze česká společnost působící v oblasti telemarketingu. Jsme si vědomi, že naši lidé jsou pro nás to nejdůležitější, proto dbáme na jejich perfektní zaškolení i další osobní a profesní růst. Naše filozofie je jednoduchá - spokojený zaměstnanec = prosperující společnost. Máme moderní pracoviště v centru Brna se skvělou dostupností MHD. A k pravidelné výplatě nabízíme i něco navíc, o čemž Vás rádi přesvědčíme. Přijďte se k nám podívat.

Co nabízíme?

Základem je práce, ať už na hlavní pracovní poměr nebo na zkrácený úvazek. Slušná fixní mzda a motivující pohyblivá složka je v naší profesi nezbytností. Nabízíme seberealizaci. Možnost se vzdělávat a růst. Příjemný kolektiv a moderní kancelářké prostory v centru Brna. Volné plánovaní směn je samozřejmostí. Že se v práci umíme i bavit se můžete přesvědčit na vlastní kůži. A nebo mrkněte sem: https://www.facebook.com/DomiCallBrno/

Co potřebujete?

Nebát se a dát nám o sobě vědět. Stačí Vám pouze chuť a ambice být nejlepší, o zbytek se postaráme společně! :-)

Co bude náplní Vaší práce?

KOMUNIKACE. Denní, aktivní, akční. Prostě komunikace se zákazníky. Prezentace služeb a produktů našich obchodních partnerů. Prodej. Administrativní zpracování hovorů a objednávek. Těšíme se na Vás, tak se ozvěte!

informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Brno (Cejl 40/107)

Požadované vzdělání:

Základní

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

20.2.2017
/* Not affection functionality */