Operátor – manuální montáž výrobků

Nabídka již není aktuální.


Místo výkonu práce: Brno – město Možnost nástupu: ihned nebo dle dohody Směnnost: 2 směny (pondělí až pátek) Chcete pracovat pro mezinárodní společnost s dlouhodobou tradicí, která je světovým leaderem v oblasti vývoje, výroby a distribuce dětských, sportovních a fitness zařízení? Společnost má od roku 2005 v České republice hlavní logisticko-distribuční centrálu, ve které momentálně rozšiřují svůj tým zaměstnanců o pracovní pozici OPERÁTOR – MANUÁLNÍ MONTÁŽ VÝROBKŮ.

Co je náplní práce?

manuální práce ve výrobě – řezání a broušení lan, práce s ručním nářadím, obsluha jeřábu montáž hřišť a sportovišť - lanové prvky, žebříky, prolézačky, sítě atd. manipulace s výrobky, balení a další pomocné práce ve výrobě jedná se o práci v dvousměnném provozu (ranní a odpolední směna)

Jaký je kandidát, kterého bychom rádi potkali?

má ukončené alespoň odborné učiliště s výučním listem (technického oboru výhodou, nikoli podmínkou) umí pracovat s různými návody a orientuje se ve výkresové technické dokumentaci alespoň na základní úrovni je manuálně zručný, pečlivý a pracovitý vítáme praxi z výroby

Co byste ještě měli vědět?

Jedná se o různorodou práci, při které budete potřebovat dobrou prostorovou představivost a pečlivost. Na začátku Vás čeká důkladní zaškolení, během cca prvních šesti měsíců budete pracovat v týmu se zkušenějším kolegou. Smlouva na HPP přímo se zaměstnavatelem, nikoli přes agenturu.

Co Vás čeká, když uspějete?

dlouhodobá a stabilní práce v mezinárodní společnosti jistota, pravidelný výdělek a velmi zázemí pro zaměstnance týden dovolené navíc (celkem 5 týdnů dovolené) dotované stravování přímo v rámci firmy možnost využití jazykových kurzů

Koho můžete kontaktovat v případě zájmu?

Kontaktní osobou pro tuto pozici je Jana Vydařelá – HR konzultantka. Jestliže Vás naše nabídka zaujala, zašlete svůj životopis na [e-mail byl skryt] nebo nás kontaktujte telefonicky pro bližší nezávazné informace (737 855 829).

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Brno

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

SOU/výuční list

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

13.1.2017

Podobné nabídky

Hledaní práce


/* Not affection functionality */