Odborný administrativní pracovník

Nabídka již není aktuální.


Profil společnosti:

Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je společnost TRON elektronické součástky, spol. s r.o. – obchodní a výrobní společnost, jejímž nosným programem jsou dodávky diod LED a aplikací – LEDpásky, korpusy a šasi pro LED svítidla, LED pouliční osvětlení, LED designové osvětlení. Do sortimentu patří i plošné spoje, optické členy, napájecí zdroje. Podrobnější informace naleznete na stránkách www.tron.cz

Náplň práce:

Hledá do svého týmu pracovnici pro obchodní a fakturační oddělení. Náplní práce je koordinace průběhu zakázky, fakturace, výdej zboží, komunikace se zákazníky, výrobou a skladem, práce s firemním SV Navision a další.

Požadujeme:

Min. bakalářské vzdělání v oboru ekonomika nebo elektro, nebo praxi v oboru, spolehlivost, pečlivost, dobré komunikační schopnosti. Hledáme šikovného člověka na dlouhodobou spolupráci. Anglický jazyk velkou výhodou.

Nabízíme:

Různorodou odpovědnou práci. Nabízíme zaměstnání na HPP, slušné zacházení v menším kolektivu stabilní firmy a dobré platové ohodnocení. Místo výkonu práce Brno – Řečkovice, v novém příjemném prostředí. Místo práce: Brno – Řečkovice, Karásek1j Termín nástupu: 15. 11. 2016, nebo dle dohody V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte! Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu: [e-mail byl skryt] Platnost inzerátu končí 26. 11. 2016. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Jihomoravský kraj

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Typ práce:

Práce pro absolventy

Požadované vzdělání:

Vysokoškolské

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

26.10.2016
/* Not affection functionality */