Nabídka již není aktuální.


Pracovní náplň:

aktivní vyhledávání nových klientů; udržování a navazování dobrých obchodních vztahů se stávajícími zákazníky společnosti; příprava obchodních nabídek a sestavování reportů o obchodní činnosti; vedení obchodních jednání; sledování trhu a konkurence; odpovědnost za obchodní výsledky ve svěřeném regionu; inkaso pohledávek.

Požadavky:

předešlá praxe na pozicích obchodního zástupce podmínkou; charisma, reprezentativní vystupování a profesionální přístup k pracovním úkolům; výborné vyjednávací, komunikační a organizační schopnosti; samostatnost při řešení pracovních úkolů; orientace na výsledek a flexibilita; min. SŠ vzdělání; pečlivost a spolehlivost při práci s hotovostí; uživatelská znalost PC - MS Office, Internet, e-mail; aktivní řidičský průkaz skupiny B; vysoká připravenost pro služební cesty; zkušenosti z oblasti kovoprůmyslu výhodou; schopnost pracovat pod časovým tlakem; znalost anglického nebo polského jazyka výhodou.

Nabízíme:

Zázemí stabilní mezinárodní společnosti; Odborný růst v prosperující společnosti; rozvoj schopností díky pravidelným školením; práce na plný úvazek; služební vůz, mobilní telefon; Samostatnou motivující práci. Písemné nabídky zasílejte na e-mail: [e-mail byl skryt]. Vybraní uchazeči budou pozváni k ústnímu pohovoru.

informace

Zadavatel:

Pracoviště:

Česká Republika

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Zařazeno v oborech:

Obchod
Obchodní zástupce

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

2.7.2015
/* Not affection functionality */