Obchodní zástupce - technik

Nabídka již není aktuální.


Profil společnosti:

Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je CP PLUS s.r.o., regionální zastoupení značky CP PLUS – specialista na kamerové systémy. Více informací na www.cpplus.cz nebo www.cpplusworld.cz.

Náplň práce:

Péče o stávající klienty v přiděleném regionu, akvizice nových zákazníků, prezentace firmy a jejich produktů, příprava řešení pro klienty a jejich konkrétní projekty. Komplexní obchodní činnost včetně poradenství a podpory. Reporting činnosti a výsledků. Poskytování technické podpory klientům a poradenství (telefonicky, osobně, emailem), příprava produktů při jejich zavádění na trh (produktové listy, technické parametry, manuály), příprava a vedení školení klientů.

Požadujeme:

Vzdělání min. SŠ, obchodní praxe, základy AJ, samostatnost a zodpovědnost, aktivita a schopnost učit se novému, komunikativnost, bezúhonnost, ochota cestovat v daném regionu, ŘP skupiny B. Praxe v problematice CCTV velkou výhodou, základní znalost slaboproudých technologií, PC problematiky a LAN, práce s PC na pokročilé úrovni.

Nabízíme:

Možnost seberealizace při prodeji a podpoře zavedené značky na trhu kamerových systémů, motivující ohodnocení (základní mzda + pohyblivá složka dle dosažených výsledků), telefon, NTB, služební automobil, potenciál osobnostního růstu, odpovídající administrativní zázemí v Praze 4, práci na HPP. Místo práce: regiony v ČR dle dohody Termín nástupu: dle dohody V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s motivačním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte! Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu: [e-mail byl skryt] Platnost inzerátu končí 8. 1. 2017. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Pardubický kraj

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Zařazeno v oborech:

Obchod
Obchodní zástupce

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

8.12.2016
/* Not affection functionality */