Obchodní zástupce pro prodej CNC obráběcích strojů v oblasti jihozápadní Moravy

Nabídka již není aktuální.


Profil společnosti:

Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je TECNOTRADE OBRÁBĚCÍ STROJE s.r.o., společnost zabývající se prodejem a servisem CNC obráběcích strojů a 3D tiskáren.

Náplň práce:

Prodej CNC obráběcích strojů, komunikace se stávajícími zákazníky a vyhledávání nových obchodních příležitostí. Vedení obchodní agendy.

Požadujeme:

Vyučení ve strojírenském oboru nebo SŠ/VŠ vzdělání. Praxe na pozici obchodního zástupce a povědomí o obrábění vítána. Příjemné vystupování, komunikativnost, samostatnost a ochota cestovat. Řidičský průkaz skupiny B. Znalost anglického jazyka výhodou.

Nabízíme:

Zázemí stabilní firmy s velmi dobrým postavením na trhu. Služební automobil. Místo práce: region jihozápadní Moravy Termín nástupu: ihned V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s motivačním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte! Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu: [e-mail byl skryt] Platnost inzerátu končí 25. 3. 2017. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Jihomoravský kraj

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Zařazeno v oborech:

Obchod
Obchodní zástupce

Požadované vzdělání:

SOU/výuční list

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

22.2.2017
/* Not affection functionality */