Obchodní manažer pro bezpečnostní software

Nabídka již není aktuální.


Profil společnosti:

Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je společnost AxxonSoft Czech and Slovak s.r.o. (pobočka AxxonSoft pro ČR a SK). Společnost se zabývá vývojem a poskytováním videozáznamového a bezpečnostního software pro správu a integraci prvků zabezpečovací techniky, videodohledu (CCTV) a jiného slaboproudu.

Náplň práce:

Vyhledávání a péče o klienty z různých oblastí, vedení projektů od počátku až po implementaci systému, reprezentace společnosti, poradenství a školení klientů, vyhledávání a tvorba partnerských kanálů. Časté služební cesty ČR i Slovensko, administrativní práce v Brně. Příprava individuálních řešení pro klienty a konkrétních projektů, monitoring situace na trhu, plnění stanovených cílů, reporting činnosti a výsledků. Budování pozice na trhu s podporou a zkušenostmi centrály a poboček z řady dalších zemí. Úzká spolupráce s pobočkou v Polsku.

Požadujeme:

Vzdělání min. SŠ, výhodou VŠ. Obchodní praxe, práce na PC na velmi dobré úrovni, AJ slovem i písmem, samostatnost a zodpovědnost, aktivita a schopnost učit se novému, komunikativnost, bezúhonnost, ochota cestovat v daném regionu, ŘP skupiny B. Praxe v oboru zabezpečovací techniky, slaboproudu či IT (software) velkou výhodou. Zkušenosti a prokazatelné pozitivní výsledky z minulosti.

Nabízíme:

Možnost seberealizace a kariérního postupu při růstu společnosti, velmi perspektivní oblast činnosti s jedinečným řešením, motivující ohodnocení (nadprůměrná základní mzda + reálná pohyblivá složka dle dosažených výsledků), mobilní telefon, NTB, služební automobil, potenciál osobnostního růstu, administrativní zázemí v Brně, práci na HPP. Místo práce: Brno, ČR, SK Termín nástupu: dle dohody, co nejdříve V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s motivačním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte! Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu: [e-mail byl skryt] Platnost inzerátu končí 17. 2. 2017. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Jihomoravský kraj

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Zařazeno v oborech:

Obchod
Obchodní zástupce

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

17.1.2017
/* Not affection functionality */