NN finanční specialista

Nabídka již není aktuální.


Společnost NN (dříve ING) hledá šikovného kolegu/kolegyni do svého týmu pro oblast Prahy a Středočeského kraje. Nový kolega/nová kolegyně budou zodpovědní za jednání s klientem, za správu stávajícího klientského portfolia a za komplexní servis klienta. Potřebné dovednosti Vás naučíme prostřednictvím průběžného vzdělávání a zajistíme Vám veškerou nezbytnou podporu k dosažení stanovených cílů. Získáte bohatou praxi a prostor pro seberealizaci. Stanete se odborníky v oboru financí a obchodu. Odměňování je nastaveno velmi korektně (základní příjem + pohyblivá složka) a není stanoven mzdový strop. Pro osobní pohovor nám zašlete svůj profesní životopis.

Požadujeme:

soutěživost, pracovitost a čestnost, min. SOU s maturitou, čistý TR, český jazyk slovem i písmem, nástup ihned nebo dohodou.

Nabízíme:

vysokou podporu při adaptaci (nejen v začátcích), pozici v nadnárodní společnosti, propracovaný systém průběžného vzdělání, prostor pro seberealizaci jak pro mladé, tak i zkušené, kariérní růst, fixní příjem + pohyblivá složka, atraktivní bonusy, flexibilní pracovní doba, smlouva na dobu neurčitou. Do 23.03.2015 jsme byli ING Životní pojišťovna a ING Penzijní společnost, nyní jsme NN.

informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha 4 (Kischova 5)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

27.10.2016
/* Not affection functionality */