Medicínský reprezentant

Nabídka již není aktuální.


Profil společnosti:

Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je farmaceutická firma se sídlem v Praze.

Náplň práce:

Uchazeč bude pracovat ve vybraném regionu. Zodpovědnost za prezentaci a prodej produktů společnosti ve svěřeném regionu, sledování aktivit konkurence, reporting nadřízenému, organizování seminářů, možnost individuálních projektů dle schopností.

Požadujeme:

Komunikativní a energickou osobnost s obchodním duchem, reprezentativní a příjemné vystupování. Preferujeme zkušenosti v oblasti zdravotnictví, ale nejsou podmínkou, 100% pracovní nasazení, časovou flexibilitu, samostatnost, ŘP. sk. B.

Nabízíme:

Odpovídající finanční ohodnocení a bonusy za dosažené výsledky, automobil, služební telefon, PC, možnost odborného a profesního růstu, osobní přístup malé firmy, práci na HPP. Místo práce: celá ČR Termín nástupu: dle dohody V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte! Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu: [e-mail byl skryt] Platnost inzerátu končí 25.8. 2016. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Česká Republika

Typ smluvního vztahu:

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

25.7.2016

Podobné nabídky

Hledaní práce

SALES and MARKETING pracovník (junior) Imperial Karlovy Vary a. s. | Celá ČR

/* Not affection functionality */