LOGISTIK [zaměstnanecké benefity](ssraeyb)

Nabídka již není aktuální.


Pracovní náplň:

Zákazníkův logistický kontakt pro nové projekty Koordinace všech logistických aktivit pro zákazníkův nový project Spolupráce spolu s ostatními odděleními v průběhu projektu Správa zákazníkových portálů, dokumentace, souborů dle přání zákazníka Integrace požadavků zákazníka do systému SAP pro interní meetingy a plánování výroby Pre-seriová/prototypová přepravě (zákaznický servis rate) Spolupráce s projektovým nákupem (podpora pro zásilky od dodavatelů) Zapracování dat do SAPu, příprava objednávek v systémech Podpora při implementaci do sériové výroby (zajištění 100% dílů před zahájením sériové výroby)

Požadujeme:

VŠ vzdělání v oboru strojního inženýrství (min. Bc) Znalost komponentů Zkušenosti z výrobního procesu Znalost systému SAP Nezávislost Iniciativnost Flexibilita Otevřenost Schopnost rychlé a přímé reakce Ochota učit se novým věcem Anglický jazyk na komunikativní úrovni Zkušenosti s logistikou či výrobou v automotive vítány

Nabízíme:

Motivační bonus Zázemí stabilní zahraniční společnosti Propracovaný systém školení (interní, externí) Každodenní používání angličtiny Zaměstnanecké benefity (zvýhodněné závodní stravování, 5. týden dovolené navíc, příspěvek zaměstnavatele k penzijnímu připojištění podle seniority, zaměstnanecké programy)
  • pracoviště Jihlavsko
V případě zájmu nám zašlete Váš aktuální životopis k rukám personálního referenta společnosti ManMark Czech Republic s.r.o. paní Denisy Michovské na e-mail: [e-mail byl skryt] nebo nás kontaktujte na telefonním čísle 773 835 333

Dále nás navštivte osobně v naší kanceláři:

ManMark Czech Republic s.r.o. Přípotoční 1519/10c Praha 10 Navštivte nás a vyberte si z pracovních nabídek na www.manmark.cz.

informace

Zadavatel:

Pracoviště:

Humpolec

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

Vysokoškolské

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

6.3.2015
/* Not affection functionality */